A Kívül Belül Boldogság Webáruház végre offline állapotban is megtekinthető és a termékeket végre meg lehet tapizni! Ez pontosan mit is jelent? Csupán annyit, hogy hétfőnként és csütörtökönként nyiltva áll a bemutatóterem a 6. kerületben és személyesen is átbeszélhetjük, hogy pontosan mire van szükséged, mekkora helyed van az adott területen és nem utolsósorban: mit szeretnél tárolni ott. Mivel szeretném, hogy a lehető legkellemesebb legyen számodra a bemutatóterem élménye, ezért összegyűjtöttem pár apróságot, amit szerintem érdemes tudni, mielőtt útnak indulsz :)

Nyitvatartás

Minden hétfőn és csütörtökön 10-18 óra között van nyitva a Bemutatóterem.

Abban az esetben ha csak más időpontban tudsz csak bekukkantani, akkor szólj és egyeztetünk egy mindkettőnknek alkalmas időpontot. Kérlek ebben az esetben írj rám: szandra@kivulbelulboldogsag.hu.

Megközelítés

Bemutatóterem: 1068 Budapest, Szófia u. 18. 

(Rögtön az utcáról nyílik, egy üvegajtón kell bejönni és pár lépcsőfokot lefelé kell jönnöd. Ha szemben állsz a 18-as házszámmal, akkor a balra eső üvegajtó az amit keresel ;) )

Tömegközlekedéssel:

  • Trolibusz: 70, 78, 76, 73 (Izabella utca/ Király utca megálló)
  • Metró: M1 (Vörösmarty utca megálló)
  • Villamos: 4/6 (Király utca megálló)

Autóval:

  • Király utca
  • Izabella utca
  • Vörösmarty utca
  • Figyelj rá, hogy mindig fizesd ki a parkolódíjat, mert nagyon gyakran jönnek az ellenőrök!

Bemutatóterem? Az mit is jelent?

A bemutatóteremnek az a lényege, hogy a termékek (igen minden termék) a polcon, kampón ki van helyezve, tehát elérhető számodra, megfoghatod, megnézheted, összemérheted. A bemutatótermet próbáltam játékosra kialakítani, vagyis van “mintakamra”, ahol berendeztem pár polcot a termékekkel, mintha kamrában lennél. A fiókok kihúzhatóak, benne a különféle fiókrendszerezőkkel, így meg tudod majd különböztetni, hogy hogyan néz ki a fiókod ha bambusz evőeszköztartód van, vagy pedig éppen átlátszó műanyag. Ezeket pedig a lehető legizgalmasabb termékekkel megpróbáltam megtölteni, mintha csak a te saját sminkes fiókod lenne, vagy éppen az ideális énedé, aki befér pár fiókrendszerezőbe, ha a sminktermékekről legyen szó…

A bemutatóteremnek az is a különlegessége, hogy nincsen minden nap nyitva. Hétfőnként és csütörtökönként 10-18 óra között biztosan megtalálsz engem a bemutatóteremben, de ha ezen az időn kívül szeretnél jönni, írj és egyeztetünk időpontot. A bemutatóteremben nincsen pénztárgép. Így a vásárlást mindenképpen online kell lebonyolítani, akár a helyszínen is. Mintha csak “online” rendelnél. Ehhez majd egy pici türelmet kérek, hiszen pár perccel többet igényel, mintha csak lecsipognám a termékeket ;)

Onlineról offline?

A webáruház, a megrendelések ugyanúgy, zökkenőmentesen folytatódnak. Az egyes termékek készlete megtalálható a webáruház felületén, így pontosan látod majd, hogy mennyi telefontartós wc papír tartó állvány van készleten. Mivel ezek prémium, minőségi termékek, ezért fontosnak tartottam, hogy meg tudd őket fogni, fel tudd mérni, hogy valóban mire és mennyi termékre van szükséged. Nem utolsósorban a személyes átvétel is kellemesebb legyen, mint eddig. Ha előre megrendeled, akkor mire jössz, összekészítem neked a rendelést, így csak fel kell venned és már mehetsz is. Szóval ha sietsz, érdemesebb előre megrendelni a termékeket.

Felkészülés a látogatás előtt

Nem én lennék, ha nem adnék neked egy kis házifeladatot, mielőtt jössz a bemutatóterembe :) Röviden: fotózz és mérj mielőtt jössz. Tudd, hogy mit tárolsz ott, meg tudd mutatni és tudd a pontos méreteket is.

Nézelődni jössz

Ha csak nézelődni szeretnél, ha nem igazán van elképzelésed, azt javaslom, hogy fotózd le az otthonod/kamrád/hűtőd jelenlegi állapotát. Nagyjából mérd meg, hogy az egyes terek milyen magasak és mélyek, írd fel és gyere el. Amikor megérkezel, megmutatod majd nekem a fotót és én az alapján én tudni fogom, hogy miylen termékek azok, amik valóban hasznosak lesznek leked. Elindul egy beszélgetés és ki tudjuk zárni azokat a termékeket, amik a szokásodnak, otthonodnak megfelelően nem igazán fog segíteni neked. Viszont lesz pár oylan termék, ami hasznos lesz számodra és pár gondolattal hazaindulsz, amit otthon átgondolsz és ha megérett benned a rendszerezés vágya, akkor már céltudatosan jössz vissza a számodra hasznos termékekért.

Céltudatosan jössz

Hozd el a fiókod magaddal elvben gondolkodj. Nem viccelek, ha elhozod a fiókodat, az a biztos. Belepróbáljuk a termékeket és akkor biztos a legjobb konstrukcióval mész haza. Ha nem tudod elhozni a kamrádat, fürdőszobádat, akkor pedig fotózd le, és nagyon pontosan mérd le, hogy hova mi férhet bele. Ha tudod, előre írd fel a cikkszámokat is a termékeknek, és az alapján cégig tudunk menni. Természetesen ha hozol képeket a terekről az is tud segíteni ha mégis elakadunk, mégis előre pásztázod a termékeket és képben leszel, hogy valóban mire van szükséged.

Visszatérek a webáruház oldalára és böngészek tovább!