Az otthonunkban levő tárgyak meghatározzák a hangulatunkat. Ahhoz, hogy igazán élvezni tudjuk az otthon töltött időt, szükséges megválni mindattól, ami nem ad hozzáadott értéket az életünkhöz. A funkcionális, hasznos, és örömöt okozó tárgyaknak pedig meg kell találnunk a helyét, hogy csökkentsük a felesleges keresgélést és ne uralkodjon el a káosz. Ha minden tárgynak van egy jól körülhatárolt helye az otthonunkban, az igazi öröm számunkra.

A számunkra megfelelő tárolóeszközök segítségével csökkenhet a stressz-szintünk, csökkenhet a kereséssel töltött idő, és az otthonunk egy harmónikusabb színtérré változat. A praktikusság mellett fontos a Kívül Belül Boldogság számára, hogy a tárolóeszközök kiváló minőségűek legyenek, és a dizájn a mindennapok része legyen az otthonodban.

A Kívül Belül Boldogság missziója, hogy közelebb kerülhess az ideális otthonod kialakításához, és a rend hosszútávon is fenntartható lehessen.

Cserta Szandra

Magyarországon egyik első otthonszervezési tanácsadóként rendszerezem ügyfeleim otthonát. Úgy hiszem, hogy az otthonunkban levő tárgyak befolyásolják a mindennapjainkat. Örömöt és boldogságokat is hozhatnak a tárgyak, amik körül vesznek minket, azonban vissza is húzhatnak minket a múltba, és nem engedik, hogy előre léphessünk. Célom, hogy segítsek neked rendet teremteni otthonodban, és közösen kiépítsünk egy neked megfelelő stratégiát, hogy képes legyél megtartani a letisztult felületeket online kurzusok segítségével és személyes tanácsadás során.