3+3 db belső rendszerező az S5 műanyag tárolódobozhoz (átlátszó) S9b

2,618 Ft Áfát tartalmaz

3+3 db belső rendszerező S5 műanyag tárolódobozhoz tökéletes választás minden olyan vásárlónak, aki rendezetten, igényesen kialakított környezetben szeretne élni a mindennapokban. 3 kicsi és 3 közepes méretű betét svéd gyártású, amely optimális a kis dolgok szisztematikus tárolására. Kiváló minőségű anyag, könnyen tisztán tartható. 

12 készleten

Cikkszám: 3566007 Kategóriák: , ,

Műanyag tárolódoboz S termékcsalád

A műanyag tárolódoboz S család több fajta méretben elérhető.

 

Orthex csoport

Az Orthex egy vezető skandináv gyártó a háztartási cikkek körében. Legfőbb céljuk, hogy nagyban megkönnyítsék a mindennapi életét a fogyasztónak. Ez a skandináv cég 40 országban és ezzel együtt 4 különböző kontinensen értékesít. Három saját gyárral rendelkezik és évente megannyi működőképes terméket hoz forgalomba. Mi több, az Orthexnek sikerült elnyernie a rangos Red Dot díjat harmonikus, skandináv stílusú termékeinek köszönhetően. Az Orthex Csoport fontosnak tartja a termékek minőségét, biztonságát és kialakítását, valamint a fenntartható gyártási módszereket. Ezeket a területeket folyamatosan fejlesztik. A társaság az ISO 14001: 2015 és az ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy technikailag és pénzügyi szempontból megvalósítható módon hozzájárulnak az ökológiailag fenntartható társadalomhoz. A cél az, hogy praktikus és tartós háztartási termékek segítségével megkönnyítsék a fogyasztók mindennapi életét.

Az Orthex Csoport olyan termékeket tervez, amelyek élvezetessé teszik a mindennapi életet, azzal a filozófiával, hogy a praktikus a szép.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3+3 db belső rendszerező az S5 műanyag tárolódobozhoz (átlátszó) S9b” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük