5.6 l müzli tároló doboz | The Home Edit kollekció

6,336 Ft Áfát tartalmaz

5.6 l müzli tároló doboz | The Home Edit kollekció lehet a kamra rendszerezés kulcsa. Moduláris, hogy a legtöbbet hozza ki a kamra polcaiból, teljesen tiszta, így tartalma mindig látható. Búcsúzz el a megpuhult müzlitől és gabonapehelytől, mert ez tároló légmentesen lezárható tetejének köszönhetően megőrzi az élelmiszerek frissességét. A tetején levő nyílás lehetővé teszi a könnyebb öntögetést. Letisztult megjelenésű, igazán tartós műanyagból készült.

Mérete: 26,5 cm x 11 cm x 31 cm

5 készleten (utánrendelhető)

Légmentes élelmiszer tárolás – The Home Edit

A 2.5 l ételtároló doboz The Home Edit kollekció egy praktikus tároló.

A The Home Edit csapata által tervezett ételtároló doboz egy remek megoldás, ha szeretnéd a száraz élelmiszereidet esztétikus, légmentes rendszerezőkben raktározni és maximalizálni a konyhád, esetleg kamrád kapacitását.

A márka által kínált széles termékpalettával rendelkező készlet lehetővé teszi, hogy minden áruhoz megtaláld a megfelelő méretű, szélességű és magasságú dobozt. Száraz bab, rizs, tészta, müzli, cukor, só, liszt…A lista végtelen, de nem találunk olyat, aminek ne lenne megfelelő helye ebben a tároló egységben. 

Az ételtároló doboz The Home Edit egy igazán praktikus tároló.

A légmentesen záródó fedőket egyszerűen lepattinthatod, de a speciálisan kis szemű élelmiszerek kiöntéséhez apró, könnyen nyitható szájú fedelet is választhatsz, hogy koncentráltan tölthesd ki a tárolt dolgokat. A légmentes záródás biztosítja, hogy minden darab frissen tartsa az ételeket. A dobozok formatervezése is azt a célt szolgálja, hogy minél helytakarékosabban lehessen elrendezni őket. Így hasonló méretű tárolókat alkalmazva egymás mellett és egymáson kifogástalanul illeszkednek az éppen érintkező felületek. Az erőteljes falak jelzik, hogy minőségi termékről van szó, ami mindenképpen hosszútávú befektetésnek tekinthető, így örök darabja lesz a konyhádnak.

A modern, letisztult termékpaletta darabjainak összessége esztétikus és egységes külsőt biztosít és nem kell többé azon aggódnod, hogy rejtegeted a gyűrött papírzacskókat, amikben a száraz élelmiszereket tárolod. Az átlátszó megjelenéssel pedig mindig láthatod, hogy miből mennyi van. 

Ételtárolás légmentesen – The Home Edit:

The Home Edit x iDesign

Clea és Joanna, kaliforniai születésű lányok hozták létre a The Home Edit nevű márkát, mely világszerte hatalmas sikert aratott az otthonszervezés témájában. Az Idesign tette lehetővé, hogy létre tudják hozni a több kollekciós tároló repertoárt. A lányok több éves barátság után kezdték kiépíteni a márkát, így végül a baráti kötelék üzleti partnerséggé alakult át. A The Home Edit elindulásának célja az volt, hogy újragondolják a hagyományos rendszerezést. Innovatív kialakítás és letisztultság jellemzi a The Home Edit által megtervezett rendszerezőket. Legyen szó kamráról, konyháról, gardróbról vagy fürdőszobáról vagy smink asztalról, az akril, átlátszó tárolók bármely térségben pompásan fognak mutatni. A legnagyobb áttörést talán az elől nyitott kamra tároló hozta a lányoknak, hiszen egymásra helyezhető tulajdonságának köszönhetően egy tökéletes moduláris rendszert tudsz létrehozni a zacskós élelmiszerek tárolására. Bár minden projekt a funkcionális rendszerekben gyökerezik, amelyek hosszú távon fenntarthatók, ugyanolyan nagy hangsúlyt fektetnek a tér vizuális átalakítására, és egyéniségük stilizált esztétikájának hozzáadására is.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„5.6 l müzli tároló doboz | The Home Edit kollekció” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük