6 db belső rendszerező az S4 és S5 műanyag tárolódobozhoz (fehér) S9a

1,733 Ft Áfát tartalmaz

A 6 db belső rendszerező az S4 és S5 műanyag tárolódobozhoz tökéletes kiegészítő (fehér) (S9a) BPA mentes, svéd gyártású, praktikus tároló doboz apró tárgyakhoz. A 6 kicsi betét, amely tökéletes az apró dolgok felosztására és rendezésére. Kézműves termékek, játékokat, hajgumik, hajcsatok ékszerek, varrókészlet, karácsonyi díszek, irodaszerek és kozmetikai cikkek tárolására kifejezetten jó. A betétek tökéletesen illeszkednek a S4 és S5 műanyag tárolódobozokba.

5 készleten

Műanyag tárolódoboz S termékcsalád

A műanyag tárolódoboz S család több fajta méretben elérhető.

 

Orthex csoport

Az Orthex egy vezető skandináv gyártó a háztartási cikkek körében. Legfőbb céljuk, hogy nagyban megkönnyítsék a mindennapi életét a fogyasztónak. Ez a skandináv cég 40 országban és ezzel együtt 4 különböző kontinensen értékesít. Három saját gyárral rendelkezik és évente megannyi működőképes terméket hoz forgalomba. Mi több, az Orthexnek sikerült elnyernie a rangos Red Dot díjat harmonikus, skandináv stílusú termékeinek köszönhetően. Az Orthex Csoport fontosnak tartja a termékek minőségét, biztonságát és kialakítását, valamint a fenntartható gyártási módszereket. Ezeket a területeket folyamatosan fejlesztik. A társaság az ISO 14001: 2015 és az ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy technikailag és pénzügyi szempontból megvalósítható módon hozzájárulnak az ökológiailag fenntartható társadalomhoz. A cél az, hogy praktikus és tartós háztartási termékek segítségével megkönnyítsék a fogyasztók mindennapi életét.

Az Orthex Csoport olyan termékeket tervez, amelyek élvezetessé teszik a mindennapi életet, azzal a filozófiával, hogy a praktikus a szép.

Méretek 17 × 10 × 8 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„6 db belső rendszerező az S4 és S5 műanyag tárolódobozhoz (fehér) S9a” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük