Skip to content
30%

Acél címke tárolódobozhoz (3 db)

2,240 Ft Áfát tartalmaz

Az acél címke tárolódobozhoz 3 db címkét kínál egy csomagban, hogy a rendszerezés, szortírozás még könnyebb legyen Számodra. Az acél címke kapocs része strapabíró és egyben rugalmas, így többféle anyagból készült tárolódobozra is rátudod csattintani, például szövet anyagú dobozra, fém kosárra, műanyagból készült rendszerezőkre is egyaránt.

A címke tartós acélszerkezet, króm bevonattal, és bármely stílusú otthonhoz illeszkedni fog. A címkékhez egy keményebb papír is tartozik, amelyre kedved szerint ráírhatod az adott tároló tartalmát. Mérete ideális, elég nagy ahhoz, hogy távolabbról is ki lehessen szúrni, hogy mit írtál a címkére.

Mérete: 9 cm x 6.35 cm x 1.5 cm

2 készleten

Acél címke tárolódobozokhoz

Az acél címke csomag 3 darabos szettként áll majd rendelkezésedre a rendszerezés folyamán. A praktikus és lepattintható címketartó ideális választás, ha a hagyományos filces és cetlis megoldásoktól már az égnek áll a hajad.

A fém színű címke szinte bármilyen tárolódhoz illik, legyen az szövet, fa, fém vagy akár műanyag. Csak csattintsd fel, aztán ha átszervezed a tárolóidat, csak egy mozdulattal távolítsd el a címkét és helyezd át.

Ha te is meguntad a folyton leváló matricákat és a lesúrolt feliratokat, akkor tedd könnyebbé a pakolást a strapabíró acélból készült címke által, melyet könnyűszerrel aktualizálhatsz.

Válogass hozzá megfelelő tárolókat és rendszerezőket a webáruház kínálatából!

The Home Edit kollekció:

iDesign 

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében.  Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Acél címke tárolódobozhoz (3 db)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz