Skip to content

Aldo textil szennyestartó I 2 rekesz I szürke

20,776 Ft Áfát tartalmaz

A 2 rekeszes textil szennyestartó egy remek tároló, ha már a mosást megelőzően szeretnéd szétválogatni a színeket. Ha a sötét és világos színű ruhákat nem kívánod együtt gyűjteni vagy a család olyan nagy, hogy egy kosár már nem nyeli el az összes szennyest, akkor a 2 rekesznek feltétlenül hasznát fogod venni. Az osztott tárolón praktikus fogantyú található, hogy igény szerint mozgathasd. A lecsukható fedél pedig útját állja a kíváncsi szemeknek.
Mérete: 61 x 63,5 x 30,5 cm

Elfogyott

Cikkszám: 05223EU Kategória:

További textil szennyestartó alternatívák:

Aldo textil szennyestartó I 2 rekesz I szürke – 61 x 63,5 x 30,5 cm

Szennyestartó ruhakosár I szürke – 35,5 x 35,5 x 64 cm

Evie szennyestartó láda I 2 rekesz I kivehető zsákkal – 51 x 29 x 63,5 cm

Fürdőszoba rendszerezés

A fürdőszoba rendszerezésnek rengeteg aspektusa van. Rendszerezheted a mosdókagylót, a fürdőszobai polcokat/pultot, a zuhanyzót, a kád körüli tárgyakat és a mosdó alatti szekrényt is. Hol is kezdjük? A mosdókagyló körül csak egy szappantartóra vagy szappan adagolóra van szükségünk. Olyat érdemes választani, ami könnyen tisztítható, és stílus szempontjából sem üt el a fürdőszoba bútoroktól. A mosdó mellett, a pulton vagy a felette lévő polcon a fogkefetartó sem maradhat el. Sokkal higiénikusabb állítva tárolni a fogkeféket, mint víz közelben, fekve. A zuhanyzó falára ajánlatos felszerelni egy tusfürdőtartót, amelynél előnyösebb, ha fém típusút választanunk, hiszen könnyebb tisztítani és karbantartani. Mosdó alatti szekrényben a mosdó alatti tároló polcokkal, ami a legpraktikusabb, hiszen a vegyszerekhez való hozzáférés gyerekjátékká válik.

iDesign

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében.  Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aldo textil szennyestartó I 2 rekesz I szürke” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz