Asztali nyaklánctartó állvány 5 db T alakú oszlop | fehér-nikkel

13,600 Ft Áfát tartalmaz

Az asztali nyaklánctartó állvány 5 db T alakú oszlop | fehér-nikkel lehetővé teszi, hogy minden ékszered könnyen látható legyen. Ráadásul nem kell egyenként leakasztanod az összes nyakláncot, hogy hozzá tudj férni ahhoz, amit viselni szeretnél. A több szintes kialakításának köszönhetően számos ékszert tudsz tárolni az állványon, amelyek lehetnek különböző hosszúságúak is akár. A nyaklánctartónál nem kell aggódnod, hogy összegabalyodnak az ékszereid, mivel az eltérő magasságú állványelemek kellő távolságban vannak egymástól. Alsó három sora lyukacsos kialakítású, hogy fülbevalóidnak is helyet szolggáltasson, de karkötők és órák tárolására egyaránt alkalmas. Mérete: 23 x 11 x 48 cm

2 készleten

Cikkszám: 1014841-491-REM Kategóriák: , ,

Egyéb ékszertartók:

T alakú ékszertartó állvány:

Gyűrűtartó:

Umbra

Az Umbra márka alapítói felismerték, hogy olyan modern termékeket kell létrehozni, amelyek árban elérhetők, mégis kiváló minőségűek és a luxus meghatározó védjegyeivel vannak ellátva. 

A torontói székhelyű Umbra világszerte vezető szerepet tölt be a formatervezés és termékfejlesztés terén. Nem csoda tehát, hogy Európa, Amerika és Ázsia szerte előszeretettel vásárolják termékeiket. Az Umbra nemzetközi tervezői csapata a kreativitás és a praktikum kombinációjával dobják piacra a legújabb innovációs termékeiket, amiknek a fő célja: a fogyasztói igények magas fokú kielégítése.

A márka eredeti design-ja a tervezői elhivatottság, szenvedély és vágy kombinációjával született meg, hogy minden otthonba egyediséget csempésszen. A modern, letisztult termékpaletta darabjai esztétikus külsővel megtervezett, strapabíró kiegészítők, amik minden háztartásban megállják a helyüket. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Asztali nyaklánctartó állvány 5 db T alakú oszlop | fehér-nikkel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.