Asztali rendszerező előszobába, íróasztalhoz

10,585 Ft Áfát tartalmaz

Sokszor nem találod a napszemüvegedet, kulcsod, pénztárcád vagy más elinduláshoz szükséges kiegészítőt? Tárold őket okosan, hogy könnyen elérhetőek legyenek! Anyaga a fordított bőrhoz hasonlítható, hiszen tapintása puha, ezáltal jól megvédi azokat a tárgyakat, amiket belepakolnál, a bennelévő fémrúd pedig megfelelő tartást biztosít. A tárolónak három “zsebe” van, amely egy fém rúdra van ráerősítve, amire pluszban pakolhatsz még napszemüvegeket a zsebeken kívül. Ez az okos tárolási megoldás az asztallap felületére, fiók belsejére vagy falra is szerelhető. Az asztali rendszerező az általános tárolási problémák elegáns és furfangos megoldása. Fekete színe miatt bármelyik háztartásba beleillik. A kialakításért Sung wook Park és Eugenie de Loynes a felelős, akiket a hagyományos irattartó inspirált a termék megtervezésekor.

Mérete: 31 cm x 20 cm x 13 cm

2 készleten

Rendszerezők nappaliba, dolgozószobába:

Yamazaki filozófia

A Yamazaki nevű japán cég már több, mint 100 éve foglalkozik az alapvetően egyszerűnek mondható tárgyak inspirálóbb külsejének kialakításával. A rendszerezésre, a tárolásra és a helytakarékosságra összpontosítva, termékeiket a lehető legokosabb és egyszerűbb módon tervezték meg. A kíváncsiságtól és kreativitástól vezérelve úgy vallják, hogy szebb berendezési tárgyakkal, szebb otthont tudunk teremteni.

A cég története

A Yamazaki körülbelül 100 évvel ezelőtt indult el, egy kicsi, családi tulajdonban lévő vasalódeszka-gyártó cégként. Ma már több száz terméket tudhatnak magukénak, amelyeknek kialakításakor ugyanazt a céltudatot és elkötelezettséget alkalmazzák. Fő céljuk az otthoni élet egyszerűbbé, rendezettebbé és szebbé tétele. A Japánban már elterjedt Yamazaki tovább bontogatja szárnyait – küldetésével innovatív, átgondolt termékeket juttat el az otthonokba szerte a világon.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Asztali rendszerező előszobába, íróasztalhoz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük