Skip to content

Asztali rendszerező + tablet tartó állvány | Fehér

16,960 Ft Áfát tartalmaz

Tele van az asztalod mindenféle tárggyal? Nem tudod hova elpakolni őket, mert napi szinten használatban vannak? Az asztali rendszerező és tablet tartó állvány segítségével teremts egy kijelölt, annak érdekében, hogy megszüntesd a felfordulást! Rendkívül hasznos lehet íróasztalon, fésülködő asztalon, előszobában. A nagyobb tálcán kulcsot, aprópénzt, gyűrűket és más apró dolgot tudsz tárolni, a felső szinten található fa asztalka pedig lehetővé teszi, hogy akár órákat, karpereceket akassz rá, a fém részre pedig szemüvegeket. Ezen felül még telefon- és tablet tartóként is funkcionál ez a termék, csak támaszd bele az alsó tálcába és a felső rácsra, és már élvezheted is a filmek, videók nézegetését.

Mérete: 24.5 cm × 9.7 cm × 11.3 cm

1 készleten

Asztali rendszerező + tablet tartó állvány | Fehér

Segít megszüntetni a káoszt az asztalodon.

Rendszerezők nappaliba, dolgozószobába:

Yamazaki filozófia

A Yamazaki nevű japán cég már több, mint 100 éve foglalkozik az alapvetően egyszerűnek mondható tárgyak inspirálóbb külsejének kialakításával. A rendszerezésre, a tárolásra és a helytakarékosságra összpontosítva, termékeiket a lehető legokosabb és egyszerűbb módon tervezték meg. A kíváncsiságtól és kreativitástól vezérelve úgy vallják, hogy szebb berendezési tárgyakkal, szebb otthont tudunk teremteni.

A cég története

A Yamazaki körülbelül 100 évvel ezelőtt indult el, egy kicsi, családi tulajdonban lévő vasalódeszka-gyártó cégként. Ma már több száz terméket tudhatnak magukénak, amelyeknek kialakításakor ugyanazt a céltudatot és elkötelezettséget alkalmazzák. Fő céljuk az otthoni élet egyszerűbbé, rendezettebbé és szebbé tétele. A Japánban már elterjedt Yamazaki tovább bontogatja szárnyait – küldetésével innovatív, átgondolt termékeket juttat el az otthonokba szerte a világon.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Asztali rendszerező + tablet tartó állvány | Fehér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz