Skip to content
Akció!

Asztali tablet tartó állvány | fekete

3,445 Ft Áfát tartalmaz

Az asztali telefon és tablet tartó állvány | fekete színben egy rendkívül praktikus és elegáns termék. A kis műanyag szerkezet tartós és használaton kívül kis helyen is elfér. Ideális választás, ha te sem szereted a kezedben tartani a tableted. Főzés közben kiváló, ha épp receptből dolgozol, gyermeked pedig távolról figyelheti rajta a mesét. Az állványnak köszönhetően biztos nem fogjátok majd elejteni a sérülékeny készüléket.
Mérete: 7 x 8,7 x 6,3 cm

5 készleten

Asztali telefon és tablet tartó állvány

Az asztali telefon és tablet tartó állvány praktikus kiegészítő lehet a család minden tagjának. Míg a gyerkőcök mesét néznek, addig sem kell tartaniuk a tabletet, így kisebb eséllyel pottyan majd a földre. Sőt, a szemük sem romlik majd, hiszen megfelelő távolságból nézik majd a képernyőt.

A felnőttek számára nagy segítség lehet egy videókonferencia alkalmával, de akár főzés és kikapcsolódás közben is jól jöhet.

Csak tedd a készüléket a résbe, a töltő vezetékét pedig vezesd ki a hátsó kis résen, hogy ne billegjen az állvány.

Rendszerezők nappaliba, dolgozószobába:

Yamazaki filozófia

A Yamazaki nevű japán cég már több, mint 100 éve foglalkozik az alapvetően egyszerűnek mondható tárgyak inspirálóbb külsejének kialakításával. A rendszerezésre, a tárolásra és a helytakarékosságra összpontosítva, termékeiket a lehető legokosabb és egyszerűbb módon tervezték meg. A kíváncsiságtól és kreativitástól vezérelve úgy vallják, hogy szebb berendezési tárgyakkal, szebb otthont tudunk teremteni.

A cég története

A Yamazaki körülbelül 100 évvel ezelőtt indult el, egy kicsi, családi tulajdonban lévő vasalódeszka-gyártó cégként. Ma már több száz terméket tudhatnak magukénak, amelyeknek kialakításakor ugyanazt a céltudatot és elkötelezettséget alkalmazzák. Fő céljuk az otthoni élet egyszerűbbé, rendezettebbé és szebbé tétele. A Japánban már elterjedt Yamazaki tovább bontogatja szárnyait – küldetésével innovatív, átgondolt termékeket juttat el az otthonokba szerte a világon.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Asztali tablet tartó állvány | fekete” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük