32%

Barkács doboz, ütésálló – 14 liter

4,620 Ft 3,150 Ft Áfát tartalmaz

Az ütésálló doboz tartós anyagból készült. Strapabíróbb, alkalmazkodik a hőmérséklet ingadozáshoz is. Alkalmas nehezebb tárgyak cipelésére és tárolásra. Kisebb és közepes ütéseknek ellenáll. Belső rendszerezők tehetők bele a további rendszerezéshez. A barkács doboz egymásra illeszthető fedővel, a csatos része is szorosan illeszkedik a tetőhöz. Tető nélkül pedig egymásba csúsztatható. Tökéletes tároló doboz profiknak és DIY kedvelőknek is. Alkalmas élelmiszer táolására is. Ajánljuk a HORECA üzletágban dolgozók számára is, vendéglátásra is. 

Több méretben kapható.

8 készleten

Cikkszám: 3191010 Kategóriák: ,

Barkács doboz

Ez a kis doboz a tárolást egy magasabb szintre emeli strapabíró tulajdonságával. Sokszor tapasztalod azt, hogy szállítás közben széttörnek a dolgaid? Vagy maga a doboz is darabjaira hullik?

Rengetegszer történik, hogy veszünk egy műanyag tárolódobozt és pár hónap múlva már repedéseket veszünk észre a csatjain vagy a szegélyén. Azonban, az ember hosszútávra szeretne vásárolni. Ezért is szuper megoldás erre az ütésálló doboz, ami törhetetlenségéből adódóan megfelelő biztonságot biztosít a benne őrzött tárgyaidnak, legyen az porcelán, üveg, játékok vagy könyvek. Akár még a garázsban is szuper szerszámok vagy alkatrészek tárolására.

A doboz tulajdonsága, hogy amikor a kiállításon voltam beszerzőtúrán, akkor éppen egy hatalmas gumikalapáccsal ütögették a gyártók, hogy megmutassák, mennyit is bír ki. Bár még nem szereztem be a Bemutatóterembe a gumikalapácsot, de mindenképpen a bakancslistámon van! A doboz belseje pedig tovább rendszerezhető kisebb belső rendszerezőkkel, így maximalizálhatjuk a teret, anélkül, hogy össze-vissza lennének benne a tárolt holmik.

HORECA tároló doboz

Ezt a tárolót a HORECA üzletágban dolgozók számára is ajánlja a gyártó, mivel ők azok, akiknek valóban fontos, hogy egy minőségi termékbe invesztáljanak, ami a gyakori használat esetén sem adja meg magát. Ez a doboz pedig kifejezetten alkalmas a mozgalmas hétköznapokra.

Külső méret : 40 x 30 x 19 cm

Belső méret : 32,7 x 24,5 x 15,6 cm

Méret : 14 liter

A Doboz Fajták:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barkács doboz, ütésálló – 14 liter” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük