Skip to content

Barkács doboz, ütésálló – 50 liter

12,487 Ft Áfát tartalmaz

Az ütésálló doboz tartós anyagból készült. Strapabíróbb, alkalmazkodik a hőmérséklet ingadozáshoz is. Alkalmas nehezebb tárgyak cipelésére és tárolásra. Kisebb és közepes ütéseknek ellenáll. Belső rendszerezők tehetők bele a további rendszerezéshez. A barkács doboz egymásra illeszthető fedővel, a csatos része is szorosan illeszkedik a tetőhöz. Tető nélkül pedig egymásba csúsztatható. Tökéletes tároló doboz profiknak és DIY kedvelőknek is. Alkalmas élelmiszer táolására is. Ajánljuk a HORECA üzletágban dolgozók számára is, vendéglátásra is. 

Több méretben kapható.

 

Elfogyott

Cikkszám: 3196010 Kategória:

Ez a termék elfogyott.

Profi vagy, vagy csak DIY imádó?

Ezt a letisztult, ütésálló barkács dobozt mindenképpen szeretni fogod! A barkács doboz tulajdonsága, hogy amikor a kiállításon voltam beszerzőtúrán, akkor éppen egy hatalmas gumikalapáccsal ütögették a gyártók, hogy megmutassák, mennyit is bír ki. Bár még nem szereztem be a Bemutatóterembe a gumikalapácsot, de mindenképpen a bakancslistámon van! A doboz belseje pedig tovább rendszerezhető kisebb belső rendszerezőkkel, így maximalizálhatjuk a teret, anélkül, hogy össze-vissza lennének benne a tárolt holmik.

Miért fontos, hogy ennyire strapabíró legyen? Ha ez a doboz nem csak a garázsban fog várakozni és pár képet és ruhadarabot szeretnél benne tárolni, hanem valóban gyakori használatban lesz, hanem ki-be fogod húzogatni és emelgetni. Ilyen esetben figyelni kell arra is, hogy ha bele invesztálsz egy tárolóba, akkor a csat nem fog ketté törni a második csukásnál, vagy pedig akár a tároló teteje is van olyan erős, hogy nem törik be, ha egymásra raksz pár rekeszt a kocsiban, miközben ide-oda mozog autókázás közben…

HORECA tároló doboz

Ezt a tárolót a HORECA üzletágban dolgozók számára is ajánlja a gyártó, mivel ők azok, akiknek valóban fontos, hogy egy minőségi termékbe invesztáljanak, ami a gyakori használat esetén sem adja meg magát. Ez a barkács doboz pedig kifejezetten alkalmas a mozgalmas hétköznapokra.

Alapadatok:

Belső méret : 59 x 39 x 34 cm

Külső méret : 47,7 x 29,6 x 29,8 cm

Méret : 50 L

Barkács doboz fajták:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barkács doboz, ütésálló – 50 liter” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz