Skip to content

Belső polc szekrénybe

10,600 Ft Áfát tartalmaz

A belső polc szekrénybe segítségével a “túl sok bögre kevés hely” megoldódik. A belső polc két részből áll, akár egymásra is teheted, ha túl magas a polcok közötti távolság a szekrényben, vagy pedig egymás mellé is illesztheted.

A bögrék és a tányéroknak is meglesz a helye és nem kell egymásba pakolnod őket. Végre átlátható lesz a polc akkor is, ha kicsit túl sok cucc van benne.

Anyag: acél, ezüst bevonat

2 készleten

Belső polcszekrénybe

További belső polc alternatívák:

iDesign

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében. 

Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra. 

Tömeg0.98 kg
Méretek35.5 × 23 × 16.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Belső polc szekrénybe” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Érdekelhetnek még…

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz