Skip to content

Cipőtálca, alátét szőnyeg | | összehajtható | szürke

8,469 Ft Áfát tartalmaz

Cipőtálca, alátét szőnyeg | | összehajtható | szürke egy olyan termék, amelyben kombinálódik a nedvszívó habszivacs szőnyeg, egy rácsos felülettel, amely lehetővé teszi, hogy a víz lecsöpöghessen a cipőidről. Mi több, meg is emeli őket ezzel biztosítva a légáramlást. Ez elősegíti a cipő gyorsabb száradását, miközben a padló tiszta és száraz marad. A cipőalátétet úgy tervezték, hogy kényelmesen lehessen mozgatni, oda, ahol leginkább szükség van rá. Lehet ez az előszoba, a hálószoba papucsoknak, vagy a garázs. A szőnyeg mosható mosógépben az egyszerű karbantartás érdekében. Ha éppen nincs szükséged rá, akkor össze is tudod hajtani. A legtöbb helyen elfér. A cipőtálcára négy pár cipőt tudsz ráhelyezni. Lágy, lekerekített vonalakkal rendelkezik, valamint szén szürke árnyalata sokkal vonzóbb, mint a hagyományos gumi vagy műanyag cipőtartó szőnyegek.

Méretei: 89,96 cm x 33 cm x 1,6 cm 

Elfogyott

Cikkszám: 1009489-149 Kategória:

Cipőtálca

A cipőtálca a legjobb barátod lesz az esős időben. Nem sokan szeretjük, ha családtagjaink vagy vendégeink behordják a frissen felmosott lakásba a sarat. A cipőtálca erre a problémára nyújthat megoldást. Ez a cipőtálca egyfelől esztétikus, hiszen helyettesítheti a hagyományos törölközőket és rongyokat, másfelől egy igazán praktikus kellék. Összehajtható, így napos időben könnyedén elfér a cipősszekrényben. Mondhatnánk, hogy ez csak egy cipőtálca, de összességében ez az egyszerű és nagyszerű eszköz nyújt majd segítséget abban, hogy ne pazaroljuk az időnket felesleges takarításra,

Előszoba kiegészítők:

Esernyőtartó:

Umbra

Az Umbra márka alapítói felismerték, hogy olyan modern termékeket kell létrehozni, amelyek árban elérhetők, mégis kiváló minőségűek és a luxus meghatározó védjegyeivel vannak ellátva. 

A torontói székhelyű Umbra világszerte vezető szerepet tölt be a formatervezés és termékfejlesztés terén. Nem csoda tehát, hogy Európa, Amerika és Ázsia szerte előszeretettel vásárolják termékeiket. Az Umbra nemzetközi tervezői csapata a kreativitás és a praktikum kombinációjával dobják piacra a legújabb innovációs termékeiket, amiknek a fő célja: a fogyasztói igények magas fokú kielégítése.

A márka eredeti design-ja a tervezői elhivatottság, szenvedély és vágy kombinációjával született meg, hogy minden otthonba egyediséget csempésszen. A modern, letisztult termékpaletta darabjai esztétikus külsővel megtervezett, strapabíró kiegészítők, amik minden háztartásban megállják a helyüket. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cipőtálca, alátét szőnyeg | | összehajtható | szürke” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz