Skip to content

Classico álló serpenyőtartó

8,904 Ft Áfát tartalmaz

A Serpenyő tartó magáért beszél. Ki ne szeretne egy rendezett konyhát, ahol a serpenyőket nem kell egymás alól kibányászni. Tárolhatsz benne Serpenyőt és fedőket egyaránt. A tartó számos serpenyő tárolására alkalmas. Acélból készült, az alján pedig négy aprócska műanyag segíti a helyben maradást.

Tárolhatod fektetve és állítva is a serpenyőidet!

Méret: 27,58×23,11×20,19

8 készleten

Serpenyő tartó

Mi tagadás, minden háztartásban elkél egy serpenyő tartó rendszerező, hiszen mindig kevés a hely a fiókokban vagy szekrényekben, de túl sok a konyhai eszköz, amiktől káoszba borul a helyiség. Ha valóban kupacokban állnak a főzéshez használt edények és egymás alól kell kiszedegetni a serpenyőket, szükséged van erre a konyhai segédeszközre!

A krómozott acélból készült iDesign konyhai rendszerező nemhogy nem rozsdásodik, de kifejezetten strapabíró és szükséges darabja egy konyhának. Ugyanis, a konyhaszekrénybe téve megnöveli a tárolási lehetőségeket és javítja a helykihasználást. Hat különálló rekesze pedig segít, hogy minden betett edény könnyebben elérhető legyen és több szabad hely maradjon. 

Amellett, hogy hosszú éveken keresztül fog szolgálni téged a konyhában, alkalmazásával elkerülheted, hogy edényeid összekarcolják egymást ki- és bepakolás közben. Így meghosszabbítva élettartamukat, hogy tovább használhasd őket a konyhai főzőcskézések során. 

A stabilitás sem jelent többé problémát, mert alján négy aprócska műanyag bevonat segít, hogy a tároló a helyén maradjon, miközben kihúzzuk a konyhai fiókot, ami már rég megérdemelte a hatékony rendszerezést. 

A legjobb pedig, hogy egy átláthatóbb, esztétikusabb konyha kialakításával időt spórolhatsz magadnak és nem kell többé kutakodj, hogy éppen hol a nagymamától kapott kedvenc serpenyő. 

Egyéb konyhai rendszerezők:

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Classico álló serpenyőtartó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz