Classico fém bortartó

11,550 Ft Áfát tartalmaz

Szereted a boros palackokat is egy letisztult, visszafogott fém állványon látni? Válaszd ezt a modern és elegáns bortartó állványt! A Classico fém bortartó egy modern, letisztult tárolási lehetőséget kínál a palackjaid számára. Ez a bortartó állvány akár 9 borosüveg tárolására is alkalmas és megfelelő pozícióban tartja az üvegeket. A nyitott, hullámos, drótszerű dizájn visszafogott és elegáns hatást kölcsönöz a tárolónak.

Utolsó darab, mivel ez a termék kifuttatásra kerül!

Elfogyott

A bortartó állvány bemutatása

Ha szereted a minőségi borokat, akkor a tárolásukra is megfelelő figyelmet kell fordítani. A borokat ideálisan fektetve tartjuk, hiszen így biztosan nem szárad ki a dugó. Ellenkező esetben az összezsugorodó dugó mellett levegő szökik be és ezáltal tönkremehet a palack tartalma. Ehhez viszont nem szükséges egy komplett bortartó polcrendszernek helyet találni a lakásban, vagy egy jellegtelen fából készült palacktartó állványt nézegetni nap mint nap.

Ezzel a fém bortárolóval egyszerűen és helytakarékosan gondoskodhatsz 9 palack megfelelő tárolásáról. Ez a kapacitás egy átlagos háztartás általában pont elég is. Mivel a design kifejezetten letisztult, ezért a legtöbb konyha stílusába beleilleszthető a fémes tároló, így akár a pulton is tarthatod a kedvenc palackjaidat. Ha pedig borhűtő hiányában a hűtőben szeretnél megfelelő helyet találni egy-egy behűtendő palack számára, akkor nézd meg a hűtőbe helyezhető bortárolót a webáruházban!

Maga a bortartó állvány kevesebb, mint másfél kiló és 37 centiméter széles és 34 cm magas és fémből készült. Stabil szerkezetű, így biztonságban tudhatod rajta az üvegeket.

A borok mellett más italos üvegeket is tárolhatsz ezen a palacktartón, hiszen az egyszerű, hullámos design sokféle üveg formájához megfelelő. Válassz egy praktikus és ízléses tárolási megoldást a kedvenc palackjaid számára!

Ha pedig a hűtőben szeretnéd tárolni a borokat, akkor ajánlom: Hűtő bor tároló

Tömeg 1.28 kg
Méretek 37 × 20 × 34 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Classico fém bortartó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…