17%

Csillámos unikornis termosz boros/koktél pohár | 355 ml

9,000 Ft Áfát tartalmaz

A termosz boros pohár, vagy koktél pohár, ki minek használja majd a Corkcicle márkának az egyik terméke. Azért boros pohár, mert az alakja olyan, mint egy boros pohárnak, csak a talpa nélkül. Anyaga három rétegű rozsdamentes acél. Mivel az alja kerek, így nem illeszkedik a kocsiban a pohártartóba, arra inkább a kávés poharat javasoljuk. Összesen 355 ml folyadékot tudsz beleönteni. 

A termosz boros pohár bármilyen italt 9 óráig tart hűtött állapotban, és 3 óráig melegen, hogy tovább tudd élvezni a hűsítő koktél, vagy a forraltbor kezdeti zamatát.

A termosz boros pohár nyitható műanyag tetővel érkezik, ami megakadályozza a kisebb kifolyásokat, azonban nem zár légmentesen, ha például ide-oda táncikálsz, a nyíláson biztosan ki fog folyni egy kevés borocska.

Tekintsd meg az összes többi Corkcicle termékét!

1 készleten

Cikkszám: 2312SUM Kategóriák: , , ,

Corkcicle kulacs, termosz  és koktél pohár

Élvezd kedvenc hideg vagy meleg italodat, bárhol, bármikor egy Corkcicle kulacs és termoszos koktél pohár társaságában! Ez a modern palack úgy lett megtervezve, hogy a lehető legkellemesebbé tegye italod fogyasztásának élményét.

A márka legfőbb célja az volt, hogy egy praktikus, modern, egyben vidám és művészi elemekkel megspékelt terméket hozzon létre, ami mosolyt csal az arcodra, ha ránézel. A Corkcicle nagy hangsúlyt fordított a fogyasztói igényekre a termékfejlesztés során, és végül egy olyan termék született, ami több mint egy szimpla kulacs és termosz pohár.

A szabadalmaztatott rozsdamentes acél struktúra külső bevonata lehetővé teszi a termék egyszerű használatát, és biztos fogást nyújt ivás közben. Attól sem kell félni, hogy nyitva hagyva véletlenül felborul és kiömlik az értékes folyadék, mert a talpa csúszásgátlóval van ellátva.

Emellett a belső részét hármas szigeteléssel vonták be, ami 25 órán át hűtött állapotban, és 12 órán át melegen tarthatja italaidat, hogy tovább tudd élvezni azok zamatát.

A kulacsoknak széles nyaka és gumigyűrűvel ellátott dugója légmentes záródást biztosít, mindamellett nagyon egyszerű inni belőle, és még a tisztítása is pofon egyszerű. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy semmiképpen se rakd mosogatógépbe!

Tehát ha szeretnél egy környezetbarát megoldást, ami hosszú ideig elkísér munkába, suliba, túrákra, kirándulásokra vagy a konditerembe, akkor szerezd be most a számodra megfelelő méretű és színű Corkcicle kulacsot és termosz poharat!

További kulacs alternatívák:

Termosz:

Rozsdamentes acél szívószál:

Corkcicle, a prémium kulacsok gyártója

A Corkcicle egy érdekes kifejezésnek hangzik első hallásra, azonban a márkanév, a cég első innovatív ötletét képviseli. Ki irányítja a hajót? Ben Hewitt 2011-ben létrehozott egy olyan terméket, amely lehűti a borokat, anélkül, hogy jégvödörrel kellene bajlódnod. Ez a parafadugó és a jégcsap koncepciók egyesülése. Egyszerű kialakítás és magasfokú funkcionalitás jellemzi, amely teljesen átalakította bennünk az alkoholos italok hűtésének fogalmát. 5 évvel később kiterjesztették a cég repertoárját kulacsokkal, poharakkal, táskákkal is. A márka magas minősége miatt a hírességek körében is népszerűvé vált, többek között Martha Stewart és Oprah háztartásában is megtalálhatóak a Corkcicle ikonikus darabjai. 

A Corkcicle egy olyan márka, melynek hallatán át fogod értékelni az italok zamatainak és aromáinak ízlelését. Folyamatosan növekvő barware és ivásra alkalmas terméksorozatukat az innovatív formatervezés ösztönzi, és arra törekszenek, hogy kielégítsék a személyes stílusigényeket, miközben csökkentik a bolygóra gyakorolt káros hatást. 

Ahogy a gyártó fejlődött és növekedett, küldetésük továbbra is ugyanaz maradt: minden kortyot élvezetessé varázsolni. Hogyan adhatunk értéket a mindennapi pillanatokhoz? Profiljuk a fenntarthatóság trendivé tétele, úgy próbálják szorgalmazni környezetünk védelmét, hogy a személyes stílusod sem megy a rovására. Ezek a kihívások motiválják és ösztönzik a floridai Corckcicle-t. 

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csillámos unikornis termosz boros/koktél pohár | 355 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük