33%

Előszoba tükör + polc és akasztó | fekete | fém

8,990 Ft Áfát tartalmaz

Előszoba tükör + polc és akasztó | fekete | fém a lehető legjobb lakberendezési cikk, amely helykihasználó funkcióval is rendelkezik. A tükör mögött három polc van a rejtett tárolás megvalósításának érdekében. Rengeteg olyan tárgyunk van, amit jobb, ha nem tárolunk szem előtt. Ilyen például a lakáskulcs, a pénztárca, a személyes levelek, fürdőszobában  a gyógyszerek, az intim higiéniai termékek, krémek, WC illatosító stb. Ez a sokoldalú tükör és polc egyben felszerelhető fürdőszobába, előszobába, illetve hálószobába is. A polc egy rozsdamentes réteggel van bevonva, így sokáig tartós marad. A két polc körülbelül 18,14 kg-ot bírnak el. 

Mérete: 31.8 x 20.3 x 10.2 cm

2 készleten

Előszoba kiegészítők:

Esernyőtartó:

Umbra

Az Umbra márka alapítói felismerték, hogy olyan modern termékeket kell létrehozni, amelyek árban elérhetők, mégis kiváló minőségűek és a luxus meghatározó védjegyeivel vannak ellátva. 

A torontói székhelyű Umbra világszerte vezető szerepet tölt be a formatervezés és termékfejlesztés terén. Nem csoda tehát, hogy Európa, Amerika és Ázsia szerte előszeretettel vásárolják termékeiket. Az Umbra nemzetközi tervezői csapata a kreativitás és a praktikum kombinációjával dobják piacra a legújabb innovációs termékeiket, amiknek a fő célja: a fogyasztói igények magas fokú kielégítése.

A márka eredeti design-ja a tervezői elhivatottság, szenvedély és vágy kombinációjával született meg, hogy minden otthonba egyediséget csempésszen. A modern, letisztult termékpaletta darabjai esztétikus külsővel megtervezett, strapabíró kiegészítők, amik minden háztartásban megállják a helyüket. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Előszoba tükör + polc és akasztó | fekete | fém” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük