Skip to content

Fa mosogatókefe nyéllel

2,120 Ft Áfát tartalmaz

A Fa mosogatókefe külön és nyéllel együtt is használható. Hulladékmentes alternatíva a hagyományos mosogatószivacshoz képest. A hulladékmentes mosogatás egyik fő pillére, hónapokig használható. Miután pedig már nincs rá szükséged, komposztálhatod is.

9 készleten

Fa mosogatókefe nyéllel

A Fa mosogatókefe nyéllel kiváló, környezetbarát eszköze lehet a háztartásodnak, ráadásul hűséges társaddá fog válni a mosogatásnál. Kitűnően alkalmas a makacsabb szennyeződések, ételfoltok eltávolítására és pompás alternatívája a már megszokott, baktériumok millióit hordozó, rövid életű mosogatószivacsnak.

Mivel a környezettudatosság szinte már trendként fogható fel, egyre több természetes alternatívát iktatunk be a mindennapjainkba. Azonban, talán a mosogatás egy olyan tevékenység a sok közül, aminél még nem jutott eszünkbe, hogy hulladékmentes alternatívákra váltsunk. Legyen idén a mosogatás az az újabb terület az életedben, ahol tudatosabb lehetsz, odafigyelve a természet megóvására.

Hiszed vagy sem, a konyhai szivacsok 2-3 használat után nyüzsögnek a baktériumoktól. Persze mi általában hetente, kéthetente dobjuk csak ki azokat, ezzel rengeteg szemetet termelve magunk után.

Viszont, ellentétben a konyhai szivaccsal, ez a fa mosogatókefe kevésbé szolgál a kórokozó mikrobák melegágyaként, mivel a kisebb dörzsölő felület miatt nem tudnak  olyan nagymértékben szaporodni a tányérokról letörölt baktériumok. A fa nyélnek köszönhetően pedig nem kell megfognunk közvetlenül a mosogatásra, súrolásra használt részét a terméknek, amely egy hatalmas plusz, hiszen nem visszük tovább a kórokozókat egyik tárgyról a másikra.

Nyelük általában bükkfából, vagy hő kezelt kőrisből lettek kifaragva, a cég a fákat helyileg származtatja egy fenntartható módon kezelt erdőből. A sörték természetes anyagokból, nevezetesen növényi szálakból készülnek.

Ráadásul ezek esztétikus, ízléses, kézzel készített darabok, amelyek szépen kiegészítik a konyhádat, fürdőszobádat, nem kell őket rejtegetni. Ezerszer szebbek bármelyik neonszínű mosogatószivacsnál! Ez az új termékvonal egy egyedülálló, fanyelű, komposztálható mosogatóeszköz egyenesen Franciaországból.

A hulladékmentes életmód miatt nem kell kompromisszumokat kötnünk a hatékonyság terén, sőt rengeteg olyan igényedet elégíti ki, amit egy egyszerű mosogató szivacs képtelen.

Ha kiszeretnéd cserélni a mosogatókefe fejét, akkor a Fa mosogatókefe fej lesz a tökéletes megoldás.

További zero waste alternatívák:

Zsákok:

Gyümölcssapka:

Stasher hűtőtasak:

Méhviaszos kendő:

Szilikon tető:

Mosogatás:

 

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fa mosogatókefe nyéllel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz