Skip to content
25%

Fedőtartó fiókba | Bővíthető | Fehér

16,940 Ft Áfát tartalmaz

Ha úgy érzed nem elég rendszerezett a konyhai fiók, akkor itt a megoldás: fedőtartó fiókba! Rengeteg helyet takaríthatsz meg. Általában az edényeket, lábasokat és serpenyőket egymásra szoktuk pakolni, azonban ez a fajta tárolás egy sokkal praktikusabb és biztonságosabb módszer lehet, hiszen nem sérti fel sem a serpenyőkön levő teflon, sem a tányérok felületét. Bővítsd a fiók méretétől függően, és állítsd a támasztókereteket olyan közel vagy olyan távolra, amennyire szükséges. Egy extra tartórúd segít a serpenyő fogantyúinak emelésekor. Használd mosogató alatti rendszerezőként vagy az alsó konyhaszekrényben a könnyű hozzáférés érdekében, de a hűtőszekrény tetején vagy a kamrában is megállja a helyét.

Mérete: 45 cm × 20 cm × 17.5 cm

 

Raktáron lévő termékeink csomagolása megsérült. Leértékelve, csomagolás nékül megvásárolható.

Elfogyott

Cikkszám: 3840 Kategória:

Fedőtartó fiókba

A fedőtartó fiókba helyezésével megszüntetheted a konyhai mély fiókokban fellelhető káoszt. Csak egyszerűen állítsd bele az aktuálisan nem használt fedőket és mondj búcsút a felesleges keresgélésnek.

Egyéb konyhai rendszerezők:

Yamazaki filozófia

A Yamazaki nevű japán cég már több, mint 100 éve foglalkozik az alapvetően egyszerűnek mondható tárgyak inspirálóbb külsejének kialakításával. A rendszerezésre, a tárolásra és a helytakarékosságra összpontosítva, termékeiket a lehető legokosabb és egyszerűbb módon tervezték meg. A kíváncsiságtól és kreativitástól vezérelve úgy vallják, hogy szebb berendezési tárgyakkal, szebb otthont tudunk teremteni.

A cég története

A Yamazaki körülbelül 100 évvel ezelőtt indult el, egy kicsi, családi tulajdonban lévő vasalódeszka-gyártó cégként. Ma már több száz terméket tudhatnak magukénak, amelyeknek kialakításakor ugyanazt a céltudatot és elkötelezettséget alkalmazzák. Fő céljuk az otthoni élet egyszerűbbé, rendezettebbé és szebbé tétele. A Japánban már elterjedt Yamazaki tovább bontogatja szárnyait – küldetésével innovatív, átgondolt termékeket juttat el az otthonokba szerte a világon.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fedőtartó fiókba | Bővíthető | Fehér” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz