Fedőtartó

8,085 Ft Áfát tartalmaz

A minőségi, acélból készült fedőtartó segítségével folyamatosan rendet tarthatsz a konyhaszekrényedben.

Akár 5 fedő tárolására is alkalmas, így mindig elsőre megtalálod majd, amit keresel.

Felfúrható a konyhafalra, a spájzba vagy a konyhaszekrény ajtajára is, amelyik számodra jobban kézre esik a főzés során.

Krómozott hatású acélból készült.

13 készleten (utánrendelhető)

A praktikus fedőtartó

Ahogy a háztartás növekszik, úgy válik egyre átláthatatlanabbá a konyhaszekrény tartalma. Különböző méretű edények, fazekak, tepsik foglalják a helyet és persze mindegyiknek megvan a saját fedője is. Egy darabig még minden elfér egy nagyobb konyhaszekrényben, de idővel garantált, hogy soha nem fogod megtalálni a pont megfelelő méretű fedőt!

Ezért érdemes felszerelni egy kézre eső helyre a fedőtartót, ahol akár 5 fedőt is tárolhatsz. A krómozott hatású, acélból készült fedőtároló minőségi, tartós darab, így hosszú éveken keresztül szolgál majd a konyhában.

A méreteit tekintve maga a fali tároló könnyű, kevesebb, mint egy kiló, 27 centiméter széles és 42 cm magas. A fedőtartó mellett, ha további praktikus tárolási ötletekre van szükséged, akkor érdemes megnézni a serpenyőtartót és a tepsi tárolót is, amelyek hasonló problémára nyújtanak megoldást.

Egy-egy ilyen rendszerező beszerzése egyrészt rendszerezettebbé és esztétikusabbá teszi a konyhát, másrészt időt is spórol. Mindkét szempont fontos, hiszen naponta tetemes időt töltünk a konyhában. Nem mindegy, hogy egy kacatos, zsúfolt, átláthatatlan helyiségben töltjük naponta azt a 30-60 percet, vagy egy letisztult, rendezett helyen.

A másik oldalról nézve pedig azért jelentős, mert évente órákat töltünk keresgéléssel. Ha egyszerűbbé teszed a hétköznapjaidat, lecsökkentheted a konyhában töltött időt. Abban a felszabaduló évi 1-2 órában pedig inkább lazíts egy a kanapén!

Szerezd be most ezt a praktikus fedőtartót és felejtsd el a hosszas keresgélést a fazekak, lábasok és serpenyők között a konyhaszekrényben. Tedd egyszerűbbé a konyhai sütés-főzést magadnak!

A fedőtartó kistestvére: Serpenyő tartó

Egyéb konyhai rendszerezők:

 

Tömeg0.7 kg
Méretek27 × 10 × 42 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fedőtartó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük