Skip to content

Fehér rendszerező doboz szett szürke tetővel (4 db)

11,019 Ft Áfát tartalmaz

Ez a modern, finn gyártású, multifunkcionális tároló doboz készlet kicsi tárgyak otthoni tárolásához alkalmas. 4 dobozt és 4 tetőt tartalmaz: egy M-es, egy S-es és két XS-es méretekben.

A Compact dobozok modulárisak, fedéllel pedig tökéletesen egymásra illeszkednek. A stílusos kialakítás miatt ezeket a dobozokat látható helyen érdemes elhelyezni.

 A fedők külön is funkcionálnak tálcaként kis tárgyakhoz, a mély perem miatt pedig könnyebben és biztonságosabban egymásra tudod pakolni a különböző méretű dobozokat.

Kiváló minőségű, könnyen tisztán tartható, BPA mentes.

Magas ütés-és kopásállósággal bír. Étel tárolására alkalmas.

Maximum 90 C° és minimum -40 C°-os környezetben tartható.

Elfogyott

Cikkszám: 100632 Kategória:

R termékcsalád

A rendszerező doboz R termékcsaládban számos választási lehetőséged van, hogy azt hozz ki belőlük, amit szeretnél. Különböző méretek, színek és kiegészítők gondoskodnak arról, hogy a saját ízlésedre tudd formázni a tárolórendszeredet. Nem kell tető a dobozhoz? Nagy tálcához kis doboz kell? Rajtad és a kreativitásodon múlik, hogy hogyan válogatod össze a rendszerezőket 🙂

Magyarázat: R (termékcsalád neve) XS (méret) – D (dobozról van szó) 2 (felsorolás, azt sejteti, hogy ebben a méretben több fajta doboz is van)


Méretek

Fehér/szürke

Szett: 4 részes komplett szett szürke tetővel és fehér dobozzal

Dobozok

Tető

Átlátszó változat – hűtőrendszerező

Az átlátszó változatot kifejezetten a hűtőbe ajánlom, de természetesen bárhol jól mutat 😉 Olyan helyre hasznos, amikor pontosan látni szeretnéd, hogy mi van az adott tárolóba, hogy megkönnyítse a termék kiválasztását, amit benne tárolsz.

Doboz

Tető


Orthex csoport

Az Orthex egy vezető skandináv gyártó a háztartási cikkek körében. Legfőbb céljuk, hogy nagyban megkönnyítsék a mindennapi életét a fogyasztónak. Ez a skandináv cég 40 országban és ezzel együtt 4 különböző kontinensen értékesít. Három saját gyárral rendelkezik és évente megannyi működőképes terméket hoz forgalomba. Mi több, az Orthexnek sikerült elnyernie a rangos Red Dot díjat harmonikus, skandináv stílusú termékeinek köszönhetően. Az Orthex Csoport fontosnak tartja a termékek minőségét, biztonságát és kialakítását, valamint a fenntartható gyártási módszereket. Ezeket a területeket folyamatosan fejlesztik. A társaság az ISO 14001: 2015 és az ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy technikailag és pénzügyi szempontból megvalósítható módon hozzájárulnak az ökológiailag fenntartható társadalomhoz. A cél az, hogy praktikus és tartós háztartási termékek segítségével megkönnyítsék a fogyasztók mindennapi életét.

Az Orthex Csoport olyan termékeket tervez, amelyek élvezetessé teszik a mindennapi életet, azzal a filozófiával, hogy a praktikus a szép.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fehér rendszerező doboz szett szürke tetővel (4 db)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz