Skip to content

Fehér telefontartó wc papír guriga tartó állvány

15,200 Ft Áfát tartalmaz

A Fehér telefontartó wc papír guriga tartó állvány egy egyszerű és letisztult kivitelezéssel készült akár 3 guriga tárolására is alkalmas tároló. A tetején található multifunkciós tárolóba rakhatunk telefont vagy akár nedves törlőkendőt is. Anyag: lakkozott fém

Méret:16 x 52 x 12 cm

2 készleten

Cikkszám: 7739 Kategóriák: , , ,

További WC papír tartó alternatívák:

Falra szerelhető:

WC papír tartó állványok:

Kiegészítők WC-be:

Yamazaki filozófia

A Yamazaki nevű japán cég már több, mint 100 éve foglalkozik az alapvetően egyszerűnek mondható tárgyak inspirálóbb külsejének kialakításával. A rendszerezésre, a tárolásra és a helytakarékosságra összpontosítva, termékeiket a lehető legokosabb és egyszerűbb módon tervezték meg. A kíváncsiságtól és kreativitástól vezérelve úgy vallják, hogy szebb berendezési tárgyakkal, szebb otthont tudunk teremteni.

A cég története

A Yamazaki körülbelül 100 évvel ezelőtt indult el, egy kicsi, családi tulajdonban lévő vasalódeszka-gyártó cégként. Ma már több száz terméket tudhatnak magukénak, amelyeknek kialakításakor ugyanazt a céltudatot és elkötelezettséget alkalmazzák. Fő céljuk az otthoni élet egyszerűbbé, rendezettebbé és szebbé tétele. A Japánban már elterjedt Yamazaki tovább bontogatja szárnyait – küldetésével innovatív, átgondolt termékeket juttat el az otthonokba szerte a világon.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fehér telefontartó wc papír guriga tartó állvány” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz