Skip to content
27%

Fejhallgató tartó állvány | Acél | Fehér

6,776 Ft Áfát tartalmaz

A fejhallgató tartó állvány segítéségével gubancmentes marad a fejhallgató vezetéke, ami valljuk be nem utolsó szempont. Az állványon tárolt fejhallgató mindig használatra kész lesz, és nem foglal helyet az asztalon.

Mérete: 13 cm × 13 cm × 28cm

7 készleten

Fejhallgató tartó állvány

A fehér színben kapható fejhallgató tartó a nemzetközileg is elismert Yamazaki gyártó egyik terméke.  A gyártóra jellemző, hogy a praktikumot ötvözik a modern eleganciával, így termékeikre jellemző, hogy letisztult és időtálló darabok. A Yamazaki otthonkiegészítő termékek széles választékát találod meg Webáruházunkban.

A fejhallgató tartó az egyik legnépszerűbb termék a rendszerezés kategóriájában. Nem csupán hasznos, köszönhetően annak, hogy egy jelentős tömegeket foglalkoztató problémára ajánl megoldást, de letisztult formavilágával dekorációs célnak is megfelel.

Ha te is a zene megszállottja vagy és szinte folyton magadnál hordod a fejhallgatódat, akkor bizonyára szembesültél már azzal a problémával, hogy hazaérve nem tudod hová letenni a sokszor furcsa alakú eszközödet. A fejhallgató tartó erre a problémára nyújt számodra megoldást. Polcra, komódra állítva tökéletes tároló lehet fejhallgatód számára. Kampójának köszönhetően könnyedén felakaszthatod rá a fejhallgatódat, sőt, amennyiben töltésre van szüksége, felakasztva megelőzhető, hogy a vezeték megtörjön.

Ha csak videójátékhoz használod a fejhallgatódat, akkor bizonyára több időt fog használaton kívül tölteni. Ebben az esetben különösen fontos, hogy drága, féltve őrzött eszközödet biztonságban tudd tárolni. Ha meguntad a fiókban összegabalyodott vezetékeket, akkor a fejhallgató tartó a neked való termékünk.

Ha számítógépasztalodon, irodádban vagy szobádban további hely felszabaditására van szükséged a megsokasodott technikai eszközök miatt, akkor a vertikális tárolás révén könnyedén csinálhatsz helyet. A termék magasságának köszönhetően ideális lehet gyártótól függetlenül, bármelyik fejhallgatóhoz.  A függő állapotában tárolt fejhallgató továbbá könnyedén elérhető, ha szükséged van rá és mindeközben megóvod a leeséstől, karcoktól, sérülésektől.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fejhallgató tartó állvány | Acél | Fehér” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz