Skip to content

Frissentartó hűtő fiókba – falára felhelyezhető

4,104 Ft Áfát tartalmaz

A frissentartó hűtő fiókba szénszűrőt, úgy tervezték, hogy az zöldségek és gyümölcsök rothadási folyamat lassabban menjen végbe, tehát hosszabb ideig frissek és zsengék maradjanak az élelmiszereink. Könnyen kezelhető, csak rögzítsd a fiókhoz és már kész is. A fokozott szénszűrő elnyeli az etilén-gázt, ami miatt megkezdődik az ételek rothadása. A formatervezés elősegíti a megfelelő légáramlást. BPA mentes műanyagból készült. Egy újratölthető, továbbfejlesztett szénszűrővel rendelkezik, amely akár 90 napig is tart.

3 készleten (utánrendelhető)

Frissentartó hűtő

A frissentartó hűtő szénszűrő egy szuper választás lehet, ha sokszor kerülsz olyan helyzetbe, hogy ki kell dobnod a salátákat, zöldségeidet, gyümölcseidet, mert nem fogynak el időben.

Gyakran előfordul, hogy több élelmiszert vásárolunk, mint amennyire szükségünk van. Ilyenkor nem tudjuk elfogyasztani az összeset, ezért elfonnyadnak a gyümölcsök és megrohadnak a zöldségek. Emiatt egyszerre dobhatjuk is ki őket a kukába. Azonban másrészről, az sem megoldás, ha magunkra kényszerítjük az ételeket, csak azért, hogy ne kelljen kihajítani őket.

Az aktív szénszűrő segítségével, a gyümölcsök és a zöldségek napokkal tovább megőrzik frissességüket, így nem kell bűntudatot érezned amiatt, hogy a szemétbe dobtad a drága ételeket.

A frissentartó aktív szénszűrő elnyeli a keletkező etilént, amely az anyagcsere folyamatokban résztvevő szerves molekula és közvetetten felelős az erjedési folyamatok elindulásáért. Például az alma, a barack és az avokádó nagyobb belső etilénkoncentrációval bír, tehát érdemes az ilyen típusú gyümölcsök mellé betenni a szénszűrőt.

Lyukmintázata lehetővé teszi a 360°-ban történő légáramlást, tehát teljes mértékben effektíven történik az etilén-gáz elnyelése. Alakja téglatest, nem foglal sok helyet a hűtő falán, illetve nem veszi el a helyet egyes ételektől.

A frissentartó hűtő termékcsaládba tartoznak még:

Frissentartók filterrel:

Frissentartó dobozok:

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Frissentartó hűtő fiókba – falára felhelyezhető” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz