30%

Hulladékmentes mosogatás kezdő szett

10,470 Ft Áfát tartalmaz

Ez a kis fából készült kezdő doboz tartalmazza az alapvető konyhai hulladékmentes kiegészítőket, amelyek nélkülözhetetlenek a háztartásban. Többek között egy fanyéllel rendelkező mosogatókefét, amely hulladékmentes, tehát tartós alternatívája a szivacsoknak. Emellett egy puha törlőkendőt és két fajta szivacsot: egy rézből készült dörzsi szivacsot és egy kavics alakú szivacsot, amely tökéletes a mosogatáshoz. Ez a konyhai hulladékmentes kezdő doboz strapabíró és kompakt, a legtöbb helyen könnyedén elfér.

1 készleten

Hulladékmentes mosogatás kezdő szett

A Hulladékmentes mosogatás kezdő szett tartalmazza a mosogatáshoz alapvetően szükséges eszközöket, amelyek nélkülözhetetlenek a háztartásban, mindezt egy ízléses kis fa díszdobozban tálalva.

A csomag tartalmaz többek között egy fanyéllel rendelkező mosogatókefét, amely hulladékmentes, kitűnően alkalmas a makacsabb szennyeződések, ételfoltok eltávolítására. Pompás alternatívája a már megszokott, baktériumok millióit hordozó, rövid életű mosogatószivacsnak. Ráadásul ezek esztétikus, ízléses, kézzel készített darabok, amelyek szépen kiegészítik a konyhádat.

Emellett egy puha törlőkendőt és két fajta szivacsot: egy rézből készült dörzsi szivacsot és egy kavics alakú szivacsot tartalmaz, amelyek tökéletesek a mosogatáshoz. A rézből készült dörzsi remekül eltávolítja a makacsabb szennyeződéseket a tányérokról, tepsikről, így nem kell órákig bajlódnod egy edény sikálásával. A törlőkendő pedig lágy tapintású, a tányérok karcmentes szárazra törléséhez kiváló.

Ez a konyhai hulladékmentes kezdő doboz strapabíró és kompakt, a legtöbb helyen könnyedén elfér.

Az esztétikus díszdobozba csomagolt készlet optimális ajándékötlet lehet családtagoknak, barátoknak, akár még céges ünnepségek keretében is örömet okozhatsz ezzel egy-egy munkatársadnak, vagy akár a főnöködnek is.

A dobozban megtalálható termékek egytől egyig hulladékmentes alternatívák, hiszen Andrée Jardin szellemisége az, hogy nemet mond az emberek által tömegesen termelt hulladéknak.

Egyes termékek külön is megvásárolhatóak, mint például a Fa mosogatókefe nyéllel vagy a Konyharuha konyhai kötényhez is.

Emellett ajánlom a termékcsalád többi keféjét is:

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hulladékmentes mosogatás kezdő szett” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.