Hűtőbe helyezhető bortároló

3,465 Ft Áfát tartalmaz

A hűtőbe helyezhető bortároló segítségével borhűtővé alakíthatjuk a hagyományos hűtőszekrényünket, amikor szükséges. A hűtőben és a spájzban is használható, akár több bortároló is egymásra helyezhető, így jobban kihasználható a rendelkezésre álló hely.

A bortároló alkalmas boros üvegek, pezsgős üvegek, keskenyebb üdítős palackok tárolására, akár egy 1,5 literes ásványvizes is üveg is elfér benne.

Ha szeretnél a hűtőben is letisztult, átlátható rendet, akkor ezt a bortárolót imádni fogod!

A tároló talpán csúszásgátlók találhatóak.

Tartós, átlátszó és törésálló műanyagból készült.

Mosogatás: kézzel

 

Engedélyezett utánrendelésre

Bortároló – akár több darab is egymásra helyezhető

A borosüvegek hosszú távú tárolására jó megoldás egy bortartó állvány vagy egy fali bortartó. De egy-egy családi esemény megrendezésekor mindenhol felmerül az italok hűtésének és tárolásának problémája. Minél több a résztvevő, annál több borosüveget és üdítőt kellene bepréselni a rendelkezésre álló hűtőszekrénybe. Erre való a hűtőbe rakható bortároló!

A hűtőbe helyezhető bortároló segít kihasználni a helyet a hűtőpolcon. Akár több palacktartó is egymásra helyezhető, így több üveget is elhelyezhetünk függőlegesen. Az egymásra helyezhető tároló megelőzi, hogy az üvegek fel-alá görögjenek a hűtőben és a tároló fixen megáll a hűtő polcán, mivel a talpán csúszásgátlók kaptak helyet.

A bortároló átlátszó, víztiszta műanyagból készült. Tartós, törésálló műanyag az alapanyaga, így hosszú éveken keresztül jó szolgálatot tesz majd.

Tíz centiméter széles és magas, valamint húsz centiméter mély, ezért többféle boros vagy pezsgős üveg tárolására is megfelelő. Rendelés előtt érdemes leellenőrizned a méreteket, hogy a megrendelt bortároló biztosan elférjen a hűtődben!

Ha szeretsz esténként egy pohár borral a kezedben lazítani, akkor érdemes kialakítanod a palack helyét a hűtődben. Már csak egy kattintásra vagy a letisztult megjelenésű, elegáns bortárolódtól!

Ha szeretnéd a borokat a hűtőn kívül is tárolni, akkor ajánjuk a fém bortartó állványt is!

Tömeg 0.24 kg
Méretek 10 × 20.5 × 10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hűtőbe helyezhető bortároló” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…