Skip to content

Hűtőbe helyezhető bortároló

3,816 Ft Áfát tartalmaz

A hűtőbe helyezhető bortároló segítségével borhűtővé alakíthatjuk a hagyományos hűtőszekrényünket, amikor szükséges. A hűtőben és a spájzban is használható, akár több bortároló is egymásra helyezhető, így jobban kihasználható a rendelkezésre álló hely.

A bortároló alkalmas boros üvegek, pezsgősüvegek, keskenyebb üdítős palackok tárolására, akár egy 1,5 literes ásványvizes is üveg is elfér benne.

Ha szeretnél a hűtőben is letisztult, átlátható rendet, akkor ezt a bortárolót imádni fogod!

A tároló talpán csúszásgátlók találhatóak.

Tartós, átlátszó és törésálló műanyagból készült.

Mosogatás: kézzel

8 készleten

Hűtőbe helyezhető bortároló

Bortároló – akár több darab is egymásra helyezhető

A borosüvegek hosszú távú tárolására jó megoldás egy bortartó állvány vagy egy fali bortartó. De egy-egy családi esemény megrendezésekor mindenhol felmerül az italok hűtésének és tárolásának problémája. Minél több a résztvevő, annál több borosüveget és üdítőt kellene bepréselni a rendelkezésre álló hűtőszekrénybe. Erre való a hűtőbe rakható bortároló!

A hűtőbe helyezhető bortároló segít kihasználni a helyet a hűtőpolcon. Akár több palacktartó is egymásra helyezhető, így több üveget is elhelyezhetünk függőlegesen. Az egymásra helyezhető tároló megelőzi, hogy az üvegek fel-alá görögjenek a hűtőben és a tároló fixen megáll a hűtő polcán, mivel a talpán csúszásgátlók kaptak helyet.

A bortároló átlátszó, víztiszta műanyagból készült. Tartós, törésálló műanyag az alapanyaga, így hosszú éveken keresztül jó szolgálatot tesz majd.

Tíz centiméter széles és magas, valamint húsz centiméter mély, ezért többféle boros vagy pezsgősüveg tárolására is megfelelő. Rendelés előtt érdemes leellenőrizned a méreteket, hogy a megrendelt bortároló biztosan elférjen a hűtődben!

Ha szeretsz esténként egy pohár borral a kezedben lazítani, akkor érdemes kialakítanod a palack helyét a hűtődben. Már csak egy kattintásra vagy a letisztult megjelenésű, elegáns bortárolódtól!

A gyümölcstartó hűtőrendszerező kiválóan alkalmas erdei gyömülcs tárolására.

További hűtőrendszerező alternatívák:

Friss termékcsalád:

Egyéb hűtőrendszerezők:

Tojástartó:

 • 18 db – 16.5 x 32.4 x 10.2 cm
 • 12 db– 16 x 22.2 x 7.6 cm
 • 21 db – átlátszó – 16 x 37.5 x 7.6 cm
 • 21 db – fehér – 16 x 37.5 x 7.6 cm
 • 14 db – 11 x 37 x 7.6 cm

Átlátszó hűtőrendszerező doboz:

 • L – 41 x 28.7 x 15.5 cm
 • M – 29.5 x 19.5 x 12 cm
 • S – 20 x 14 x 7.5 cm
 • XS – 14.5 x 9 x 6 cm

Átlátszó hűtőrendszerező dobozhoz tető:

 • L – 40 x 29,5 x 2,6 cm
 • M – 29 x 20 x 2.5 cm
 • S – 19.5 x 14.5 x 2.5 cm
 • XS – 14.5 x 10 x 2 cm

The Home Edit hűtőrendszerezők:

iDesign

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében. Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra.

 

Használati útmutató

Tömeg0.24 kg
Méretek10 × 20.5 × 10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hűtőbe helyezhető bortároló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz