Skip to content

Hűtőtasak, fagyasztó tasak (átlátszó, málna szilikon)

5,620 Ft Áfát tartalmaz

A Stasher márkájú szilikon hűtőtasak és fagyasztótasak kiválóan alkalmas az élelmiszer hűtésére és fagyasztására.

A Stasher hűtőtasak többfunkciós: használhatod az élelmiszer tárolására az otthonodban, de akár a táskába is becsúsztathatod az ebédedet, amit majd az irodában a mikróban felmelegíthetsz. Hazafele pedig nem kell azon agyalni, hogy a sok tárolót haza is kell cipelni.

Ez az első és egyetlen önmagát lezáró, légmentesen zárható nem műanyag tasakja. Vagyis a többi szilikon tasakhoz tartozik egy viszonylag nehezen felhúzható fedőcsík is, míg a Stasher hűtőtasakot csak összenyomod és máris lezártad.

A hűtőtasak folyékony élelmiszerek tárolására is alkalmas, tehát akár a levest is viszonylag jó helykihasználással is lefagyaszthatod.

Újra felhasználható

Légmentesen zárható

Tisztítás: mosogatógép felső kosarában, nyílással lefele, érdemes a nyílással lefele úgy betenni, hogy a mosogatógép tálcájának fém elválasztója a nyílásban legyen.

Használható: hűtő, fagyasztó, mikro

Tárolás: gyümölcs, zöldség, hús, leves, szendvics, nasi és még sok más

Cseréld le az egyszer használatos műanyag zacskókat szilikon hűtőtasakra!

Elfogyott

Cikkszám: EUSTM06 Kategória:

Légmentesen záródó Stasher hűtőtasak és fagyasztótasak szilikon anyagból

Hogyan használjam?

Használata roppant egyszerű. Csak egyszerűen nyomkodd össze a nyílás két oldalát, ez a szilikon tasak egy részből áll és ezzel az egy mozdulattal frissen tarthatod ételeidet. Anyaga nem mérgező és újrahasznosítható, így nemcsak az egészségedet, de a környezetedet is óvod. A termék rendkívüli kialakításának köszönhetően, a levest, vagy egyéb folyékony élelmiszert egyszerűen kiöntheted egy tányérba. Ha pedig élelmiszereidet szeretnéd felmelegíteni, az sem jelent problémát. A tasakot nyugodtan beteheted a mikróba ha arra van szükséged.

A Stasher márkát honnan ismerhetem?

Ha hallottál már a Sharktank amerikai sorozatról, ami mondjuk az amerikai, klasszikusabb és eredeti változata a Cápák között magyar tv műsornak, akkor ismerős lehet ez a nagyszerű találmány.

Miért válasszam ezt a tasakot?

Ez a világ első és egyetlen olyan hőálló szilikon hűtőtasakja, ami egy kézzel, minden egyéb segédeszköz nélkül légmentesen lezárható. Tehát egy darabot kell megtartanod, nem fordul elő az, hogy keresed a tetejét. A használata is sokkal könnyebb, mint a versenytársainak, hiszen összenyomni a szilikon két oldalát könnyebb, mint felhúzni egy másik műanyag csíkot rá. A legtisztább platinum szilikonból készült, így ez egy egészségesebb alternatívája az egyszer használatos műanyag zacskóknak és folpacknak.

Miért jobb ez mint a műanyag zacskó?

Ez egy környezettudatosabb alternatívája az egyszer használatos műanyag zacskóknak. A hulladékmentes életmód első lépéseként is felfoghatod, hiszen nemcsak a műanyag zacsikat csökkented a Stasher hűtőtasakokkal, hanem még a folpackot is! A zerowaste és a minimalizmus egyre népszerűbb hazánkban is. Nem kell azonban és nem is lehet egyik napról a másikra zero waste életmódot élni, apró lépésekből tevődik össze minden életmód váltás is, még a környezettudatos is 😉

Hogyan tudom tisztítani?

Természetesen kézzel és mosogatógépben is mosható, ami egy megkönnyebbülés annak, aki kifejezetten nem szeret kézzel mosogatni. Egészen egyszerűen a mosogatógép felső kosarába kell helyezni nyílással lefele, hogy a fém kiállás a nyílásban legyen. Ezzel nemcsak a nyitott állapotot tartja meg a mosogatógép működése közben, de nem is tud elmozdulni.

Hol használhatom?

Hőváltozás nem okoz neki gondot, hőálló. Így a fagyasztó és a forrásban levő víz között bármilyen körülménynek megfelel, éppen attól függően, hogy hol van rá szükség. Rugalmas, nehezen sérül, nem kopik, és több, mint 3000+ használat után is tartós marad.

Méretek:

Stasher bag

Kicsi, nasi méret: 12 x 19 cm

Közepes méret: 18 x 19 cm

Nagy méret: 21,5 x 26 cm

Álló (háromszög): 19 x 18 x 9 cm | 1600 ml

Alternatív megoldás lehet még a méhviaszos kendő, amely a folpak és az alufólia helyettesítője, hűtőben sajtok, felvágottak frissen tartásához szuper megoldás lehet. 

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hűtőtasak, fagyasztó tasak (átlátszó, málna szilikon)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz