Skip to content

Jégkockatartó – tetővel, OXO, szilikon, kék

6,530 Ft Áfát tartalmaz

A Jégkockatartó – tetővel, OXO, szilikon, kék egy praktikus, nyári kellék. A szilikon tetőnek köszönhetően könnyen lefedhető feltöltést követően, így nem borul ki a víz a hűtő felé menet. A túltöltéstől sem érdemes félni, hiszen a növekvő térfogatot a szilikon tető könnyen viseli.

A műanyag rész ívelt formáinak köszönhetően könnyedén kimozdítható az elkészült jégkocka és már mehet is a nyári hűsítőkbe.

Engedélyezett utánrendelésre

Jégkockatartó

A légmentes tárolóiról ismert OXO márka jégkockatartó terméke forradalmasítja a hűsölést. A szilikon tető rásimításával lezárhatóvá válik a víz, így garantáltan nem fog kifolyni. A használata gyerekjáték… Csak töltsd tele, tedd rá a szilikon lapot, az illesztésnél simítsd össze és már mehet is a fagyasztóba.

Ha a jégkocka kikaparásával is sokat szoktál bajlódni, akkor a termék valóban neked való, hiszen ívelt formájának köszönhetően egy mozdulattal kiemelhető az elkészült jég.

Vess véget az egyszer használatos zacskós jágkockakészítőknek és válts egy környezetbarátabb megoldásra! Természetesen a jégkockatartó műanyag része BPA mentes.

 

OXO, az álom kamra beteljesítése

Az OXO márkát a szeretet hozta napvilágra. Alapítójuk, Sam Farber készítette el az első OXO hámozót felesége számára, aki ízületi gyulladással küszködött, mert egy hagyományos fém hámozót használt. 

Így létrehozták az immár ikonikussá vált OXO fogantyút – jellegzetes ergonómikus kialakítással és a már sokak által ismert márkajelzéssel ellátott csúszásgátló markolatával, amihez egy éles rozsdamentes acél pengét párosítottak. Az OXO megszületett, és a márka örökre megváltoztatta az ételkészítés és tárolás folyamatát.

Az OXO egy olyan cég, amely hisz a jó dolgokban – a remek kialakításban, a funkcionalitásban, a jó élményekben, és ilyen hozzáállással készítik el termékeiket is. Több mint 20 éve olyan eszközöket terveznek, amelyek örömet nyújtanak, és minden elvárást magasan felülmúlnak. Kellőképpen figyelnek a részletekre, az esztétikára, a kompaktságra, a strapabíróságra és emellett a könnyű használatra is. Mind a légmentesen záródó tárolóik, mind a takarító eszközeik a legminőségibb anyagokból készültek, amelyek arra lettek hivatva, hogy éveken át kiszolgálják a háziasszonyokat. Termékeik megkönnyítik a mindennapi életet. Olyan eszközöket terveztek, amelyek kényelmesen elférnek a kezedben és az életedben is egyaránt.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jégkockatartó – tetővel, OXO, szilikon, kék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz