20%

Junior fürdőszobai játékrendszerező

6,195 Ft Áfát tartalmaz

A hat részes fürdőszobai játékrendszerező segítségével könnyedén eltárolhatjuk gyermekünk játékait, és így nem kell a fürdőszobai játékokat a kád szélén tartani. Könnyebben megszáradnak, és rendezettebb lesz az egész fürdőszoba.

Kifutó termékeink csak a készlet erejéig elérhetőek!

3 készleten

Junior fürdőszobai játéktároló

A fürdőszobai játéktároló bemutatása

A gyerek megszületésével a lakás helyiségei mind új funkciót is kapnak és szép lassan mindenhol megjelennek a gyermek tárgyai is. A fürdőszobai játéktároló nagy segítséget nyújt minden szülőnek abban, hogy az esti tisztálkodás félórája jó hangulatban teljen. Viszont a kád szélén maradó, nehezen száradó, esetleg penészedő és porosodó gyerekjátékok komoly fejtörést okozhatnak.

Ezért találták ki a hálós fürdőszobai játéktárolót, amelynek könnyen száradó, jól szellőző anyaga megoldást kínál mind a két problémára.

A Junior fürdőszobai játéktároló előnye, hogy nem kell hozzá a fürdőszobai csempét megbontani, megsérteni, hanem a Forgasd és Zárd! technikával, a vákum segítségével két mozdulattal felerősíthető a tiszta csempefelületre. A rögzítőelemek nagyon erősen és tartósan a falon tartják a fürdőszobai tárolót – külön teszteltük!

Mivel a hálós tároló egy gyerek által is egyszerűen elérhető és használható, ezért a fürdés végén be lehet vonni játékosan az elpakolásba az aprónépet, hogy a gyerekjátékokat maguk rakják a helyükre. Így már korán, a saját léptékükben kialakítható a rendrakás rutinja.

A fürdőszobai játéktároló segítségével felszabaduló kád széle ezáltal rendezettebb megjelenést kölcsönöz a fürdőszobánknak, valamint könnyűszerrel tisztán tartható lesz.

A hálós tároló mellett szól az is, hogy így a fürdőszoba sem igényel komoly átalakítást és rendrakást egy relaxáló fürdő előtt, amelyet dinók és gumikacsák nélkül töltenénk – márpedig minden szülőnek jár néha egy kis gondtalan lazítás a habok közt.

iDesign

 

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében.  Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra.

Tömeg0.21 kg
Méretek40 × 46 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Junior fürdőszobai játékrendszerező” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…