Kábel rendszerező és vezeték elvezető doboz | Fehér

17,710 Ft Áfát tartalmaz

A kábel rendszerező és vezeték elvezető doboz roppantul hasznos lehet, ha úgy érzed, hogy a hosszabító látványa elvesz az otthonod esztétikájából vagy gyermekeid elől inkább eldugnád a konnektorokat, csakhogy ne történjen baja a picinek. Ez a karcsú műgyanta doboz számtalan kábelt és zsinórt képes elvezetni, akár hét kimeneti lehetőséggel, így a hosszabbítók biztonságos helyen vannak. Emellett, pormentesentartja a vezetékeket, konnektorokat, amelyeknek alapvetően nagyon macerás a letakarításuk. Szabadulj meg a kusza kábelektől, hogy rendben tarthasd a padlót vagy az asztalodat! A minimalista kialakítás bármilyen otthon kialakításához illeszkedik. A képen látható hosszabbító nem tartozék.

Mérete: 40 cm × 15.5 cm × 14.5 cm

4 készleten

Kábel rendszerező és vezeték elvezető doboz | Fehér

Segítségével elrejtheted a hosszabbítót és egyéb kábeleket.

Rendszerezők nappaliba, dolgozószobába:

Yamazaki filozófia

A Yamazaki nevű japán cég már több, mint 100 éve foglalkozik az alapvetően egyszerűnek mondható tárgyak inspirálóbb külsejének kialakításával. A rendszerezésre, a tárolásra és a helytakarékosságra összpontosítva, termékeiket a lehető legokosabb és egyszerűbb módon tervezték meg. A kíváncsiságtól és kreativitástól vezérelve úgy vallják, hogy szebb berendezési tárgyakkal, szebb otthont tudunk teremteni.

A cég története

A Yamazaki körülbelül 100 évvel ezelőtt indult el, egy kicsi, családi tulajdonban lévő vasalódeszka-gyártó cégként. Ma már több száz terméket tudhatnak magukénak, amelyeknek kialakításakor ugyanazt a céltudatot és elkötelezettséget alkalmazzák. Fő céljuk az otthoni élet egyszerűbbé, rendezettebbé és szebbé tétele. A Japánban már elterjedt Yamazaki tovább bontogatja szárnyait – küldetésével innovatív, átgondolt termékeket juttat el az otthonokba szerte a világon.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kábel rendszerező és vezeték elvezető doboz | Fehér” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük