Skip to content

Karácsonyi élményfotózás a Mikulás konyhájában!

45,400 Ft68,200 Ft Áfát tartalmaz

Látogassatok el a Mikulás otthonába és töltsetek el nála egy kis időt igazi karácsonyi hangulatban! Gyúrjatok tésztát a konyhájában, koccintsatok egy pohár habos kakaóval vagy legyetek Ti a manó segítői a készülődésben! Szeretettel várunk kis – és nagy gyerekeket, testvérpárokat, barátokat, anyukákat egy különleges élményre.

(Megrendelésnél kérlek a “Személyes átvétel a bemutatóteremben – ingyenes” opciót válaszd.)

Cikkszám: 0000 Kategória:

Karácsonyi élményfotózás a Mikulás konyhájában

Egy különleges hangulatú fotózásra hívunk meg benneteket, ahol egy rövid időre igazi ünnepi hangulatban fedezhetitek fel a Mikulás otthonának részleteit.

Időpont foglalás:

Online az időpont foglaló rendszeren keresztül. Foglalás után kapsz majd egy linket tőlünk, amin keresztül ki tudod választani a számotokra megfelelő időpontot. Jelenleg hétköznapokon délelőtt, délután, sőt még számtalan hétvégi időpont van még októberben, novemberben, és decemberben is!

Egy kis segítség, hogy milyen időpontok biztosan szabadok még nálunk:

 

 

 

Hogyan érkezz:

Érdemes 5-10 perccel előbb érkeznetek már abban a ruhában, amiben szeretnétek a fotókon szerepelni. Megmutatom Nektek a karácsonyi stúdiót és elkezdjük a fotózást. Segítek a beállításokban, ha szükséges folyamatosan instruállak titeket.
Ha a Mikulással készültök találkozni, hozhatjátok magatokkal a Mikulásnak írt vagy rajzolt levelet is vagy a gyerekek kedvenc mesekönyvét.

Karácsonyi élményfotózás - mit vegyél fel?

Karácsonyi élményfotózás - mit vegyél fel?

Hány fővel érkezhetünk?

 • Gyerekek
 • 1 szülővel, igény szerint jöhet 2 szülő és készítünk 1-2 családi képet is

Mire számíthatsz:

 • 35 perces fotózás
 • 8 db kiválasztott utómunkázott fotó átadása online a kiválasztás után 7 napon belül
 • A megadott ár tartalmazza a terembérlés díját is
 • Az elkészült képek retusálva, digitális formában kerülnek átadásra.
 • A nyers képeket nem áll módomban átadni.
 • Plussz fotók retusálásának díja: 2.500 Ft/db

Karácsonyi élményfotózás Budapest helyszín:

1068 Budapest Szófia u 18. Kívül Belül Boldogság stúdió

Fotózási tematikák:

 • Találkozz a Mikulással (Mikulással is közös képek)
 • Sütés főzés a Mikulás konyhájában
 • Légy te a Mikulás manója (Mikulás nélkül)
 • Ajándékkártya

Válaszd ki a karácsonyi élményfotózás tematikáját!

1.Találkozz a Mikulással

Találkozzon gyermeked személyesen a Mikulással! Beszélgetés közben kiderülhet, hogy milyen ajándék az amire igazán vágyik, átadhatja személyesen a neki írt / rajzolt levelet. A gyerekek üljenek a Mikulás ölébe vagy olvassanak együtt mesét a kedvenc mesekönyvetekből!

Ha gyermeked szeretne találkozni a Mikulással, erre hétvégente van lehetőség limitált időpontban. Kérlek válaszd ki az opciók közül a “Találkozz a Mikulással” opciót, majd foglalj időpontot az egyik hétvégére!

Közös képek a Mikulással – olvasás (példa)

Közös képek a Mikulással – ajándékozás (példa)

Karácsonyi élményfotózás a Mikulás konyhájában

Közös képek a Mikulással – olvasás szánkón (példa)

Karácsonyi élményfotózás a Mikulás konyhájában


2. Sütés-főzés a Mikulás konyhájában

Készüljetek ünnepi hangulatban egy kis fahéjas sütitészta gyúrással, vidám lisztezéssel, konyhai kevergetéssel. Az otthoni közös konyhai készülődést nem mindig sikerül úgy lencsevégre kapnod ahogy elképzelted? Itt biztosan elkészülnek a legjobb felvételek a kiskuktákról! Kisebbeknek nyugodtan segítsen nagytesó vagy 1 szülő.

Tésztagyúrás anyával (példa)

Karácsonyi élményfotózás a Mikulás konyhájában

Tésztagyúrás anyával (példa)

Karácsonyi élményfotózás a Mikulás konyhájában

 

Süti lopás tesóval (példa)

Karácsonyi élményfotózás a Mikulás konyhájában

Tésztagyúrás anyával (példa)

Karácsonyi élményfotózás a Mikulás konyhájában

Kuckózás tesóval (példa)

Karácsonyi élményfotózás a Mikulás konyhájában

(További inspirációs képek hamarosan)


3. Legyél te a Mikulás manója!

Bújj a Mikulás csíntalan manóinak bőrébe egy kis időre. Húzd fel a manósapkát, segíts neki ajándékot csomagolni vagy próbáld ki a játékait a nappalijában. De légy óvatos, nehogy lekerülj a “jó gyerekek” listáról közben!

Karácsonyi élményfotózás a Mikulás konyhájában

(További inspirációs képek hamarosan)


4. Ajándékkártya

Add a fotózást ajándékba és szerezz örömet a család kisebb tagjainak! Akár nagyszülőként, a karácsonyi élményfotózás örök emlék lehet akár a falon bekeretezve, akár képeslapként egyszer csak a postaládában megkapni. Megörökíteni az idei pillanatot már önmagában ajándék! 

Az ajándékkártyát 2023. dec. 18-ig lehet beváltani, időpont foglalás itt is kötelező. Igény szerint online / offline formában is megigényelhető, kérjük, hogy a megjegyzéshez írd oda, hogy online / offline szeretnéd megkapni az ajándékkártyát.

 

Lemondás, időpont áthelyezés

A fotózás napjától számítva 10 napon túl lemondható a fotózás, betegség esetén egyszer átrakható (időpont függvényében).

 


Hegedüs Szonja karácsonyi élményfotózás

A fotósról:

Hegedüs Szonja vagyok, fotográfus.

Nemzetközi kapcsolatok szakon végeztem az egyetemen és bár sokáig marketingesként dolgoztam, a vágyam mindig az volt, hogy fotós lehessek.

Fotózásaim során egyetlen cél lebeg a szemem előtt, hogy a kamerám előtt ülő személy a legszebb önmagát lássa majd viszont az elkészült képeken.
Mielőtt hivatásszerűen kezdtem fényképezni, rengeteget képeztem magam, és azóta is figyelem a példaképeimet, a legújabb nemzetközi irányzatokat. A legkedvesebb és állandóan visszatérő megjegyezés a munkáim során: „Jaj Szonja, te a fejembe látsz!” Valóban látom és érzem az emberek rezdüléseit, így nagyon hamar megy az egymásra hangolódás. A szorongva, félelmekkel telve érkező vendégek hamar oldódnak a társaságomban és feltöltődve távoznak. Ez boldogság nekem.

Az életem másik katalizátora a fényképezés mellett a családom. Férjemmel, két kisfiammal és Molly nevű kutyánkkal Budapesten élünk.

Fotózási fajták

Találkozz a Mikulással, Sütés-főzés a Mikulás konyhájában, Legyél a Mikulás manója!, Ajándékkártya, októberi kedvezmény: Sütés-főzés a Mikulás konyhájában, októberi kedvezmény: Legyél a Mikulás manója!