Skip to content

Kenyérzsák (BREAD felirat)

2,845 Ft Áfát tartalmaz

Vásárold meg és tartsd a kenyeredet és pékárut kenyérzsákban! Ezzel nem csupán csökkentheted az egyszer használatos műanyag csomagolásokat, amiket használatuk után perceken belül eldobunk, de a kenyér hosszabb távon is megőrizheti a frissességét mint egy műanyag csomagolásban. A friss pékáru 2 napig friss és ropogós marad. Érdemes minél szorosabban belecsavarni a kenyérzsákba a pékárut, hogy a lehetőleg legkevesebb levegővel érintkezzen a pékáru. Használható fagyasztóban is.

Bevásárlás: vidd el magaddal és rakd bele a pékárut. Lehet, hogy minimális előkészületet igényel, de megéri!

Újra felhasználható

GOTS (Globális Organikus Textil-szabvány) tanúsítvánnyal rendelkezik.

Anyaga: organikus pamut

Tisztítás: alacsony hőfokon mosógépben

Elfogyott

Cikkszám: EUBA5002 Kategória:

Kenyérzsák

Mennyi ideig tárolhatom a kenyérzsákban a pékárut?

Kenyérzsák: szeletelt kenyér 1-2 napig marad friss, érdemes nem előre felszeletelni a kenyeret, hogy hosszabban friss maradjon a kenyér. Függ a kenyér minőségétől és fajtájától. Hosszabban ropogós marad a kenyérzsákban a pékáru, mintha műanyag zacskóba lenne csomagolva. A kenyérzsák pont annyi levegőt és nedvességet enged be, hogy a kenyér nem penészedik be és napokig friss maradjon. A kenyérzsák vastag pamutból készül így biztosítja a magas minőséget.

Használhatom a kenyérzsákot fagyasztóban?

Igen. A kenyér lefagyasztható a kenyérzsákban, amennyiben rögtön a friss pékárut rakod bele a kenyérzsákba. Akár 2-3 hétig is lefagyaszthatod a kenyeret.

Hogyan tisztíthatom?

A kenyérzsákot nem feltétlen kell minden használat után kimosni, elég csak kiönteni belőle a morzsákat, azonban pár használat után érdemes alacsony hőfokon mosógépben kimosni.

Mosás után összemehet az anyaga?

Igen. Mivel a legtisztább pamutból készült, ezért mosás után minimálisan máshogyan fog kinézni. Picit össze is fog menni, azonban a méret még mindig alkalmas lesz egy teljes értékű kenyér tárolására.

Mit jelent az, hogy GOTS tanúsítvánnyal rendelkezik?

GOTS: a Global Organic Textile Standard tanúsítvány igazolja, hogy a textilterméket ellenőrzött ökológiai gazdaságban állították elő, továbbá megfelel a szigorú környezeti és társadalmi előírásoknak is. Vagyis a gyapot termesztése ökológiai gazdaságban zajlott, annak feldolgozása során betartották a környezetvédelmi előírásokat és a felnőtt életkorú munkások is méltányos körülmények között dolgoztak. Ez a világ vezető biotextil tanúsítványa, ami a teljes ellátási láncot független minősítéssel látja el. Mivel ez a kenyérzsák „organic GOTS” címkével rendelkezik, ezért az összetétele minimum 95% organikus pamut.

További kenyérzsák és zero waste alternatívák:

Kenyérzsák és egyéb zsákok:

Gyümölcssapka:

Stasher hűtőtasak:

Méhviaszos kendő:

Szilikon tető:

Mosogatás:

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kenyérzsák (BREAD felirat)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz