Skip to content

Késtartó fiókba – átlátszó

7,208 Ft Áfát tartalmaz

A fiókba illeszthető műanyag késtartó segítségével a különböző méretű késeket egy helyen rendszerezheted.

A késtartó fiókba elősegíti, hogy mindig a megfelelő kést vehesd elő. Mivel a késeket az élüknél fogva tartja, így nem lesz gond a különböző méretű kések beleillesztésével és biztonságosan, élükkel lefelé tárolhatod őket. Késtartó fiókba. Hova máshova.

A késtartó 8, akár különböző méretű kés tárolására alkalmas.

Tartós, tiszta, átlátszó és törésálló műanyagból készült.

BPA mentes.

Mosogatás: kézzel

Elfogyott

Cikkszám: 50240 Kategória:

Késtartó fiókba – a konyhai kések tárolása a fiókban

A kések tárolására több lehetőség is nyílik: tárolhatod őket mágneses késtartón a falon, késtartó állványban a konyhapulton, vagy elrejtheted őket rendszerezve a fiókban. A fali késtartón lévő eszközök könnyen szennyeződnek a konyha párájában és gőzében, valamint a kíváncsi gyerektekintetek kereszttüzében állnak, a pulton álló megoldás pedig a munkaterületet foglalja. Ezért én a fiókba helyezhető evőeszköztartó késekre szabott változata mellett teszem le a voksom.

Ezzel az átlátszó műanyag késtartó fiókba megoldás igencsak praktikus. A méretüktől függetlenül elhelyezheted őket ebben a rendszerezőben, hiszen az élüknél fogva tárolja őket. Akár 8, különböző méretű kést is tarthatsz ebben a késtartóban.

A rendszerezett tárolás pedig megkönnyíti a sütést-főzést: bármelyik eszközre van szükséged, rögtön megtalálod a helyén, anélkül, hogy más késeket összemaszatolnál a keresgélés közben. Mivel átlátszó, ezért biztos, hogy minden stílusú konyhaszekrényhez szépen illeszkedik majd. A fa és fém késtartó fiókba megoldásokkal szemben műanyagból készült, így egyszerűen tisztán tartható és a fiók takarítását is megkönnyíti, hiszen egy mozdulattal kiemelhető.

További fiókrendszerező alternatívák:

Ecowood fa fiókrendszerező:

Smink fiók rendszerező:

  • S1 – 10.2 cm × 10.2 cm × 5.1 cm
  • S2 – 20.3 cm × 20.3 cm × 5.1 cm
  • S3 – 10.2 cm × 20.3 cm × 5.1 cm
  • S4 – 2.,3 cm × 30.5 cm × 5.1 cm
  • S5 – 10.2 cm × 30.5 cm × 5.1 cm
  • S620.3 cm × 40.6 cm × 5.1 cm

Linus fiók rendszerező:

Egyéb:

iDesign

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében.  Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra. 

Használati útmutató

Tömeg0.52 kg
Méretek15 × 41 × 5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Késtartó fiókba – átlátszó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz