17%

Konyhai belső polc | Egymásra pakolható | Fa lappal

16,000 Ft Áfát tartalmaz

A konyhai belső polc előnyös lehet a konyhában, hiszen rengeteg helyet szabadít fel egy plusz felület biztosításával a konyhapulton. Fűszerek, csészék, tányérok számára megfelelő tárolási forma. Konyhapulton, kamrában, konyhaszekrényben nagy hasznát veheted, hiszen ezek olyan helyek, ahol mindig szükség van egy kis rendszerezésre. Mivel egymásra pakolható, ezért számtalan edényt, tálat, bögrét tudsz tárolni rajta.

Mérete: 30.5 cm × 22 cm × 14.5 cm

3 készleten

Belső polc

További belső polc alternatívák:

iDesign

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében.  Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra. 

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Konyhai belső polc | Egymásra pakolható | Fa lappal” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.