Konyhai fűszertartó polc piramis | 3 szintes | bővíthető | The Home Edit kollekció

11,990 Ft Áfát tartalmaz

A konyhai fűszertartó polc egy letisztult, bővíthető 3 szintes polc piramis, amely optimális a konyhapult rendszerezéséhez. Akár 48 cm-re is ki tudod húzni, hogy 4-5 konzerv elférhessen egymás mellett, ezzel a szekrény és a kamra polc maximális kihasználtságát eredményezve. Használhatod fűszerek, konzervek, ételízesítők és egyéb konyhai alapélelmiszerek rendszerezésére. Tartósan megtervezett, klasszikus, egyszerű megjelenésű, amely tökéletes megoldást nyújt a konyhai rendetlenség végleges megszüntetésére.
Méretek: 26 cm x 29.2 cm x 12.7 cm

2 készleten

Konyhai fűszertartó polc piramis

Ha szeretnéd a fűszereidet átláthatóan tárolni, akkor ez a konyhai fűszertartó polc lesz a kedvenced! 3 szinten helyezheted el a fűszertartó szetted elemeit, hogy egyben áttekinthesd a teljes készletet.

Ezáltal látod, hogy melyik ízesítő mikor fog elfogyni, még időben felkerülhet a bevásárlólistára, ráadásul az is garantált, hogy nem veszed meg a negyedik zacskó köményt is, elfeledkezve a meglévőről. A tudatos vásárlás költséghatékony és kevesebb fűszer kerül így a szemétbe!

A mágneses és fali fűszertartók hátránya, hogy hamar elbánik velük a főzés közben keletkező gőz és maszatosak lesznek. Praktikusabb megoldás a fűszereinket a zárt szekrényben tartani, védve az ételízesítők aromáját és megspórolni a takarításra szánt időt.

A konyhai fűszertartó polc piramis előnye, hogy egy mozdulattal kiemelhető a szekrényből. Így nem kell az egész konyhaszekrényt kipakolni egy gyors takarításhoz! A fűszertároló pedig egyszerűen, kézzel elmosható, ami bármilyen konyhai kiegészítőnél előnyt jelent.

A 3 szintes elosztás mellett a fűszertartó állványnak oldalfalai is vannak, amelyek biztosítják, hogy ne potyogjanak le két oldalt az üvegcsék. A tartós, átlátszó műanyagból készült polcok alján csíkozás található, amely segítségével kevésbé csúszkálnak a fűszertárolók. Az állvány letisztult megjelenésű, így bármilyen stílusú konyhaszekrénynek megfelelő kiegészítője lehet.

Méretéből adódóan, soronként akár 3-4 kis tárolót is elhelyezhetsz rajta. Így biztos felfér rá a teljes fűszerkészlet, az otthoni gyógyszerfelhozatal vagy a spájzban rejlő összes kisebb konzerv.

A három szintes konyhai fűszertartó polc piramis egyszerűen ízléses, így akár üveg, akár műanyag fűszertartó készletet választhatsz a kedvenc ételízesítőid páramentes tárolásához, biztosan összeillenek majd.

The Home Edit x iDesign

Clea és Joanna, kaliforniai születésű lányok hozták létre a The Home Edit nevű márkát, mely világszerte hatalmas sikert aratott az otthonszervezés témájában. Az Idesign tette lehetővé, hogy létre tudják hozni a több kollekciós tároló repertoárt. A lányok több éves barátság után kezdték kiépíteni a márkát, így végül a baráti kötelék üzleti partnerséggé alakult át. A The Home Edit elindulásának célja az volt, hogy újragondolják a hagyományos rendszerezést. Innovatív kialakítás és letisztultság jellemzi a The Home Edit által megtervezett rendszerezőket. Legyen szó kamráról, konyháról, gardróbról vagy fürdőszobáról, vagy smink asztalról, az akril, átlátszó tárolók bármely térségben pompásan fognak mutatni. A legnagyobb áttörést talán az elől nyitott kamra tároló hozta a lányoknak, hiszen egymásra helyezhető tulajdonságának köszönhetően egy tökéletes moduláris rendszert tudsz létrehozni a zacskós élelmiszerek tárolására. Bár minden projekt a funkcionális rendszerekben gyökerezik, amelyek hosszú távon fenntarthatók, ugyanolyan nagy hangsúlyt fektetnek a tér vizuális átalakítására, és egyéniségük stilizált esztétikájának hozzáadására is.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Konyhai fűszertartó polc piramis | 3 szintes | bővíthető | The Home Edit kollekció” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.