Lazy Susan forgótálca, 2 szintes | The Home Edit kollekció (22 cm)

9,600 Ft Áfát tartalmaz

Ez a 24 X 22.2 cm-es Lazy Susan forgótálca, 2 szintes | The Home Edit kollekció fogja biztosítani számodra a könnyű hozzáférhetőséget a konyhádban, kamrádban. Mérete ideális kamrákhoz, nagyobb szekrényekhez, konyhapulthoz, magasabb polcokhoz. Használhatod nagy méretű palackok, olajok, tisztítószerek, festékek, tusfürdők, samponok és egyéb kozmetikai eszköz tárolására. Két szintjével praktikus tárolást biztosít, ha termékeidet átláthatóan szeretnéd tárolni. Kivételesen tartós, letisztult kialakítással bír, amely tökéletes a rendetlenség megszüntetéséhez. Nem kompatibilis a mosogatógéppel, tisztítása kézzel ajánlott.

6 készleten

További forgótálca alternatívák:

23 cm átmérőjű:

Emeletes forgótálca:

29 cm átmérőjű:

28 cm átmérőjű:

Egyedi forgótálcák:

iDesign

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében.  Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra. 

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lazy Susan forgótálca, 2 szintes | The Home Edit kollekció (22 cm)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.