Skip to content

Lazy Susan forgótálca – alacsony perem – 28 cm

8,056 Ft Áfát tartalmaz

A Lazy Susan forgótálca kiválóan alkalmas fűszerek, gyógyszer, olajok és szószok tárolására. A forgótálca azért egy jó megoldás, mert a nehezen elérhető sarokból kiforgathatod az éppen használni kívánt terméket, vagy éppen a sima polcon is folyamatos forgásban tarthatod az olajokat. Érdemes kerek termékeket ráhelyezni, hogy jobb legyen a helykihasználtsága. 

27.94 x 27.94 x 4.44 cm (28 cm átmérő)

Összes Lazy Susan forgótálca

A rendszerezőt NEM lehet mosogatógépben elmosogatni: Használati útmutató

5 készleten

Forgótálca

A kedvenc forgótálca fajtánk!

További Lazy Susan alternatívák:

23 cm átmérőjű:

Emeletes forgótálca:

29 cm átmérőjű:

28 cm átmérőjű:

Egyedi forgótálcák:

iDesign

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron.

Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében.  Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra. 

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lazy Susan forgótálca – alacsony perem – 28 cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz