Skip to content

Linus evőeszköztartó fiókba 4 részes

5,512 Ft Áfát tartalmaz

Szeretnéd rendszerezve látni az evőeszközeidet? A 4 részes Linus evőeszköztartó fiókba helyezésével minden evő- és tálalóeszköz könnyen elérhetővé válik.

Az evőeszköz rendszerező talpán csúszásgátló van, hogy a fiók nyitásakor és zárásakor csökkentse a belső fiókelosztó mozgását.

Tartós, tisztán átlátszó, törésálló műanyagból készült.

BPA mentes.

Mosogatás: kézzel

1 készleten

A Linus evőeszköztartó fiókba való – a te fiókodba!

A 4 felé osztott evőeszköztartó fiókba helyezésével elkülönítve tárolhatod a különböző evő- és tálalóeszközöket, hogy mindig elsőre megtaláld, amit keresel.

A konyhai fiókrendszerezés előnye, hogy sütés-főzés közben is egy jól rendszerezett fiókba nyúlhatunk, elsőre megtalálva a keresett eszközt. Az evőeszközöket is érdemes praktikusan, külön válogatva tárolni a fiókban, sőt, kifejezetten előnyös, ha azt a fiókot választod az evőeszközök tárolására, amely a terítéskor leginkább kézre esik. Egy jól elrendezett konyhában az okos fiókelosztók segítségével elfelejtheted a keresgélést!

A fiókrendszerező nem csak azért hasznos, mert elkülönítve tárolhatjuk a kanalakat, villákat és késeket. További előnye, hogy a fiók belső felületét megvédi a karcoktól, kopástól. A négy részes Linus evőeszköztartó fiókba érő alsó felületén csúszásgátló réteg van kialakítva, amely a fiókban való mozgását is megelőzi. Ennek köszönhetően a konyhabútorunk belső felülete sokáig olyan maradhat, mint új korában.

A 4 részes Linus evőeszköztartó fiókba illesztése a legkönnyebb, hiszen 30 centiméter hosszú és széles, valamint 5 centiméter magas – így a legtöbb konyhai fiókba könnyen elhelyezhető. Ezáltal akár a fiók hátsó részébe is helyezheted, hiszen az elválasztott rekeszeknek köszönhetően ott sem fognak összekeveredni és összeakadni az evőeszközök vagy tálalóeszközök. A sekély, pár centi mély fiókok belső tere is remekül kihasználhatóvá válik egy ilyen evőeszköztartó segítségével.

Az átlátszó, üveget idéző, modern design biztos, hogy tökéletesen illeszkedik bármilyen evőeszközkészlethez és konyhabútorhoz. A négyes felosztású evőeszköztartó fiókba helyezésével pedig minden kisebb-nagyobb konyhai kiegészítőnek megtalálhatod a helyét!

További gardrób rendszerezők:

A fiókelosztó is egy jó opció lehet az evőeszköztartó fiókba mellett.

Fiókos tároláshoz:

Gardrób kiegészítők:

The Home Edit:

Újrahasznosított kosarak:

Újrahasznosított tető:

Újrahasznosított címke:

Használati útmutató

Tömeg0.54 kg
Méretek30.5 × 30.5 × 5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linus evőeszköztartó fiókba 4 részes” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz