Skip to content

Linus evőeszköztartó 6 részes- átlátszó

7,208 Ft Áfát tartalmaz

Rendszerezd az evőeszközeidet a fiókban a Linus evőeszköztartó segítségével! Az evőeszköz rendszerező talpán csúszásgátló van, hogy a fiók nyitásakor és zárásakor csökkentse a belső fiókelosztó mozgását. Tartós, tisztán átlátszó, törésálló műanyagból készült.

BPA mentes.

Mosogatás: kézzel

3 készleten

A 6 részes Linus evőeszköztartó bemutatása

Ez a teljesen tisztán átlátszó, letisztult ízlésvilágú evőeszköztartó minden konyhaszekrényben jól mutat. Ez az evőeszköztartó 6 elkülönült résszel rendelkezik, amelyek különböző méretűek, így minden konyhai eszköznek megtalálhatod a megfelelő helyét.

A konyhai fiókrendszerezés előnye, hogy sütés-főzés közben is egy jól rendszerezett fiókba nyúlhatunk, elsőre megtalálva a keresett eszközt. Az evőeszközöket is érdemes praktikusan, külön válogatva tárolni a fiókban, sőt, kifejezetten előnyös, ha azt a fiókot választod az evőeszközök tárolására, amely a terítéskor leginkább kézre esik. Egy jól elrendezett konyhában az evőeszköztartó segítségével elfelejtheted a keresgélést!

A 6 részes Linus evőeszköztartó már-már négyzet alakú és az átlagnál nagyobb méretű: 35 centiméter széles és hosszú, valamint 5 cm magas. Ezáltal akár a fiók hátsó részébe is helyezheted, hiszen az elválasztott rekeszeknek köszönhetően ott sem fognak összekeveredni és összeakadni az evőeszközök vagy tálalóeszközök. A sekély, pár centi mély fiókok belső tere is remekül kihasználhatóvá válik egy ilyen evőeszköztartó segítségével.

Az evőeszköztartó a takarítást is megkönnyíti, mivel egyszerre kiemelhető vele a teljes evőeszközkészlet és a fiók egy mozdulattal tisztára törölhető. Maga a fiókrendszerező elem kézzel elmosható.

A fiókrendszerező nem csak azért hasznos, mert elkülönítve tárolhatjuk a kanalakat, villákat és késeket. További előnye, hogy a fiók belső felületét megvédi a karcoktól, kopástól. A Linus evőeszköztartó fiókbetét alsó felületén csúszásgátló réteg van kialakítva, amely a fiókban való mozgását is megelőzi. Ennek köszönhetően a konyhabútorunk belső felülete sokáig olyan maradhat, mint új korában.

Az átlátszó, üveget idéző, modern design biztos, hogy tökéletesen illeszkedik bármilyen evőeszközkészlethez és konyhabútorhoz. A hatos felosztás pedig garantálja a praktikus használatot a hétköznapokban.

További fiókrendszerező alternatívák:

Ha ez az evőeszköztartó nem pontosan olyan, mint amilyet keresel, válogass az alternatívák közt!

Ecowood fa fiókrendszerező:

Smink fiók rendszerező:

  • S1 – 10.2 cm × 10.2 cm × 5.1 cm
  • S2 – 20.3 cm × 20.3 cm × 5.1 cm
  • S3 – 10.2 cm × 20.3 cm × 5.1 cm
  • S4 – 2.,3 cm × 30.5 cm × 5.1 cm
  • S5 – 10.2 cm × 30.5 cm × 5.1 cm
  • S620.3 cm × 40.6 cm × 5.1 cm

Linus fiók rendszerező:

Egyéb:

iDesign

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében.  Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra. 

Használati útmutató

Tömeg0.77 kg
Méretek34.5 × 35 × 5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linus evőeszköztartó 6 részes- átlátszó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz