Skip to content

Linus fiókrendező fiókba C8

2,120 Ft Áfát tartalmaz

A Linus fiókrendező fiókba C (5 cm magas) család egy újabb fiókrendezővel bővült. Először gondold végig, hogy mit szeretnél a fiókban tárolni, ezek milyen hosszúak és szélesek, majd tervezd meg a fiókrendezők segítségével a rendszert a fiókban. Szüntesd meg a kacatos fiókokat és legyen mindennek helye a fiókodban is.

Tisztítás: kézzel

8 készleten

Fiókrendező fiókba

A Linus fiókrendező fiókba kiválóan alkalmas villák, kanalak és kések tárolására, ha konyhában szeretnéd alkalmazni. Illetve, irodai fiókban pedig legszívesebben ceruza tárolására alkalmazzuk. Emellett, akár még a folyékony rúzsoknak is tökéletes tároló egység lehet.

További fiókrendező fiókba alternatívák:

Ecowood fa fiókrendszerező:

Smink fiók rendszerező:

  • S1 – 10.2 cm × 10.2 cm × 5.1 cm
  • S2 – 20.3 cm × 20.3 cm × 5.1 cm
  • S3 – 10.2 cm × 20.3 cm × 5.1 cm
  • S4 – 2.,3 cm × 30.5 cm × 5.1 cm
  • S5 – 10.2 cm × 30.5 cm × 5.1 cm
  • S620.3 cm × 40.6 cm × 5.1 cm

Linus fiók rendszerező:

Egyéb:

iDesign

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Alapvetően, olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében.  Ráadásul, az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Hiszed vagy sem, ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Ezen felül, termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Továbbá, az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra.

Használati útmutató

Tömeg0.14 kg
Méretek8 × 25 × 5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linus fiókrendező fiókba C8” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz