11%

Linus fűszertartó polc piramis 3 szintes – bővíthető

11,165 Ft 9,990 Ft Áfát tartalmaz

A Linus három szintes fűszertartó polc kialakítása lehetővé teszi az élelmiszerek könnyű áttekintését. Egy pillanat alatt átláthatjuk a polc tartalmát, összeállíthatjuk a bevásárlólistát és elsőre a megfelelő fűszerért nyúlhatunk. Ha szeretnéd egyszerűbbé tenni a hétköznapi főzést, akkor ez a fűszertartó polc segíteni fog benne.

A piramis egyes szintjei körülhatárolt élekkel rendelkeznek, így megakadályozzák, hogy a tárgyak elmozdulhassanak a helyükről.

A Linus fűszertartó polc szélessége akár 67 cm-ig bővíthető, így könnyen átalakítható a megfelelő méretre, hogy a lehető legjobban kihasználhasd a szekrényedben rejlő tárolási lehetőségeket.

Ez a tároló kiválóan alkalmas fűszerek, gyógyszerek vagy akár kisebb konzervek tárolására.

Tartós, tiszta, átlátszó műanyagból készült, az alján vonalas csíkozással. Rugalmas megoldás egy fix problémára!

Mosogatás: kézzel

13 készleten (utánrendelhető)

A 3 szintes Linus fűszertartó polc bemutatása

Néha jó lenne egy varázsütésre arrébb tolni a szoba falát vagy kibővíteni a szekrényünket, ugye? A Linus fűszertartó polc valami hasonlóra képes: alkalmas arra, hogy az igényeidnek megfelelően állítsd be a polc szélességét. Így biztos, hogy költözés után is tökéletesen illeszkedik majd a konyhaszekrényedbe és lépést tart akkor is, ha a főzés lesz az új hobbid és tucatszámra vásárolod az ételízesítőket.

A legszűkebbre véve 40 centiméter, a legnagyobb szélességen már 67 centiméter széles tárolófelületet nyújt neked. A polcok mélysége egyenként körülbelül 7 centiméter, emiatt a nagyobb átmérőjű fűszertartó készletet is felállíthatod rá.

A legnagyobb szélességben felállítva soronként akár 10 fűszeres üvegnek vagy 6-8 konzervdoboznak is helyet adhat. Egy nagyobb bevásárlás után teljesen feltöltheted, aztán a készlet fogyatkozásával a fűszertartó állványt is összébb zárhatod.

A 3 szintes Linus fűszertartó polc praktikussága nem csak a bővíthetőségében rejlik. Ez a fűszertartó állvány segít kihasználni a szekrényedben lévő helyet, miközben a szintkülönbségekkel elősegíti, hogy egyszerre átlásd az összes üvegcsét és címkét.

Tartós, áttetsző műanyagból készült, így akár üveg, akár műanyag fűszertartó készletet választasz, ízlésesen illeszkedik majd hozzá. A szekrényből egy mozdulattal kiemelhető a teljes fűszertartó polc, ezért egy gyors takarításhoz nem kell feltétlenül az egész konyhaszekrényt kipakolni. Kézzel elmosható, vagyis könnyen takarítható, ami bármilyen konyhában használatos kiegészítőnél vagy tárolónak csak előny lehet.

A Linus fűszertartó polc 3 szinten teszi majd számodra egyszerűbbé a főzést és az apróságok tárolását a szekrényedben.

 

Tömeg1.21 kg
Méretek40 × 24 × 10.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linus fűszertartó polc piramis 3 szintes – bővíthető” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…