Skip to content

Linus fűszertartó polc piramis 3 szintes – bővíthető

13,144 Ft Áfát tartalmaz

A Linus három szintes fűszertartó polc kialakítása lehetővé teszi az élelmiszerek könnyű áttekintését. Egy pillanat alatt átláthatjuk a polc tartalmát, összeállíthatjuk a bevásárlólistát és elsőre a megfelelő fűszerért nyúlhatunk. Ha szeretnéd egyszerűbbé tenni a hétköznapi főzést, akkor ez a fűszertartó polc segíteni fog benne.

A piramis egyes szintjei körülhatárolt élekkel rendelkeznek, így megakadályozzák, hogy a tárgyak elmozdulhassanak a helyükről.

A Linus fűszertartó polc szélessége akár 67 cm-ig bővíthető, így könnyen átalakítható a megfelelő méretre, hogy a lehető legjobban kihasználhasd a szekrényedben rejlő tárolási lehetőségeket.

Ez a tároló kiválóan alkalmas fűszerek, gyógyszerek vagy akár kisebb konzervek tárolására.

Tartós, tiszta, átlátszó műanyagból készült, az alján vonalas csíkozással. Rugalmas megoldás egy fix problémára!

Mosogatás: kézzel

1 készleten

A 3 szintes Linus fűszertartó polc bemutatása

Néha jó lenne egy varázsütésre arrébb tolni a szoba falát vagy kibővíteni a szekrényünket, ugye? A Linus fűszertartó polc valami hasonlóra képes: alkalmas arra, hogy az igényeidnek megfelelően állítsd be a polc szélességét. Így biztos, hogy költözés után is tökéletesen illeszkedik majd a konyhaszekrényedbe és lépést tart akkor is, ha a főzés lesz az új hobbid és tucatszámra vásárolod az ételízesítőket.

A legszűkebbre véve 40 centiméter, a legnagyobb szélességen már 67 centiméter széles tárolófelületet nyújt neked. A polcok mélysége egyenként körülbelül 7 centiméter, emiatt a nagyobb átmérőjű fűszertartó készletet is felállíthatod rá.

A legnagyobb szélességben felállítva soronként akár 10 fűszeres üvegnek vagy 6-8 konzervdoboznak is helyet adhat. Egy nagyobb bevásárlás után teljesen feltöltheted, aztán a készlet fogyatkozásával a fűszertartó állványt is összébb zárhatod.

A 3 szintes Linus fűszertartó polc praktikussága nem csak a bővíthetőségében rejlik. Ez a fűszertartó állvány segít kihasználni a szekrényedben lévő helyet, miközben a szintkülönbségekkel elősegíti, hogy egyszerre átlásd az összes üvegcsét és címkét.

Tartós, áttetsző műanyagból készült, így akár üveg, akár műanyag fűszertartó készletet választasz, ízlésesen illeszkedik majd hozzá. A szekrényből egy mozdulattal kiemelhető a teljes fűszertartó polc, ezért egy gyors takarításhoz nem kell feltétlenül az egész konyhaszekrényt kipakolni. Kézzel elmosható, vagyis könnyen takarítható, ami bármilyen konyhában használatos kiegészítőnél vagy tárolónak csak előny lehet.

A Linus fűszertartó polc 3 szinten teszi majd számodra egyszerűbbé a főzést és az apróságok tárolását a szekrényedben.

Fűszertartó piramis fajták:

Fűszertartó:

iDesign

Az iDesign több mint 40 évvel ezelőtt háztartási cikkeket tervező vállalatként kezdett tevékenykedni, azzal a céllal, hogy újszerű tároló egységeket kínáljon megfizethető áron. Olyan termékek tervezésével foglalkoznak, amelyek nagy segítséget nyújtanak lakhelyek rendszerezésében.  Az iDesign termékei kifejezetten hasznosak lehetnek fürdőszobában, konyhában, kamrában, gardróbban és mosókonyhában is egyaránt. Ez az ohiói cég, globális piacvezetővé nőtte ki magát a háztartási cikkek területén. Létesítményeik a világ több pontján is megtalálhatók, többek között Északkelet-Ohióban, Európában, Kínában és Japánban is. Termékeiket több mint 100 országban értékesítik világszerte.

Az iDesign küldetése, hogy innovatív termékeikkel minél könnyebbé varázsolják a mindennapokat. Tároló egységeik azért lettek létrehozva, hogy segítsék az embereket otthonuk rendszerezésében és stílusosabbá tételében.

Az élet tele van kihívásokkal! Nézzünk szembe a ténnyel: mindannyian szeretjük azokat az apró dolgokat, amelyek változatosságot visznek az életünkbe. Szóval miért is ne használjunk olyan termékeket, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszerezést? Az iDesign tárolói feldobják otthonodat, és egy különlegesebb és élhetőbb környezetet teremtenek majd számodra.

Használati útmutató

Tömeg1.21 kg
Méretek40 × 24 × 10.5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Linus fűszertartó polc piramis 3 szintes – bővíthető” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz