Skip to content

Maeron fali tükör | arany kerettel Ø70

93,240 Ft Áfát tartalmaz

A Maeron fali tükör | arany kerettel Ø70 cm-es átmérőjű kiegészítő. Vékony arany kerete tökéletes harmóniával borítja körbe a tükröt. Színének köszönhetően többféle enteriőrbe is beilleszthető.
Mérete: 70 x 70 x 2,2 cm
Tömege: 6,05 kg

Elérhető: 2022.03.22-től.

A termék beérkezése kb. 10 munkanapot vesz igénybe.

Engedélyezett utánrendelésre

Maeron fali tükör

A Maeron fali tükör egy rendkívül elegáns kiegészítője lehet otthonodnak. Tükörre mindig szükség van egy háztartásban, és ha az a tükör még jól is mutat, akkor igazán boldogok lehetünk.

További tükrök:

Cass fali tükör

Maeron fali tükör, fekete

Maeron tükör, arany

További inspirációért kövesd a Kívül Belül Boldogság Instagram oldalát!

Richmond Interiors

A Richmond Interiors bútorgyártó vállalat több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a lakberendezés területén. Világszerte forgalmazott bútoraik Kelet-Európában készülnek, a lehető legnagyobb odafigyeléssel, a kiváló minőséget szem előtt tartva.

Széles termékpalettájukban az otthonteremtéshez szükséges berendezési tárgyak és bútorok nagy számban megjelennek. A kortalan design és a modern tervezés összhangja jellemző minden termékükre. A bútoraik nem csupán funkcionálisak, hanem magas minőséget képviselve luxus hatást keltenek otthonodban, kiegészítve az általad megálmodott enteriőrt. A változatos és fényűző kollekcióiról híres gyártó a legtöbb bútor kategóriában képviselteti magát. A székek, asztalok, kanapék, ágyak és szekrények egytől egyig kiváló minőségű, gondosan válogatott anyagokból készülnek. Dekorációs kiegészítőik szintúgy megismételhetetlen, kivételes darabok.

A Richmond Interiors tervezői nap mint nap azon dolgoznak, hogy a klasszikus design mellett az újdonságok is helyet kapjanak. A feltűnő részletekkel kiegészített bútorok, így mind a hagyományok, tradicionális anyagok, minták kedvelőit leveszik a lábukról, mind a modern stílusért rajongókat. Ennek a párosításnak köszönhetően a bármilyen lakberendezési stílussal rendelkező otthonba illeszkedik majd a Richmond repertoárja.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maeron fali tükör | arany kerettel Ø70” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz