Skip to content

Mágneses kulcstartó és borítéktartó | fehér | falra szerelhető

9,068 Ft Áfát tartalmaz

A Mágneses kulcstartó és borítéktartó | fehér | falra szerelhető, olyan kialakítású, amely minden ízlésnek meg tud felelni. Finom és elegáns kialakítású, amely még helytakarékos is, hiszen sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy hagyományos akasztó. Az erős, rejtett mágneses csík az alsó rész mentén több kulcsot is képes tartani – akár slusszkulcsot is. A kecsesen ívelt felső rész a levelek, szemüveg, jegyek vagy bármilyen papír tárolására alkalmas, annak érdekében, hogy ne vesszen el a káoszban. A mágneses kulcstartó egyszerű és modern kialakítása beleolvad a környezetbe. Könnyen mozgatható.

Méretei: 20 cm x 15,9 cm x 1,27 cm 

Elfogyott

Cikkszám: 318200-660 Kategória:

Előszoba kiegészítők:

Esernyőtartó:

Umbra

Az Umbra márka alapítói felismerték, hogy olyan modern termékeket kell létrehozni, amelyek árban elérhetők, mégis kiváló minőségűek és a luxus meghatározó védjegyeivel vannak ellátva. 

A torontói székhelyű Umbra világszerte vezető szerepet tölt be a formatervezés és termékfejlesztés terén. Nem csoda tehát, hogy Európa, Amerika és Ázsia szerte előszeretettel vásárolják termékeiket. Az Umbra nemzetközi tervezői csapata a kreativitás és a praktikum kombinációjával dobják piacra a legújabb innovációs termékeiket, amiknek a fő célja: a fogyasztói igények magas fokú kielégítése.

A márka eredeti design-ja a tervezői elhivatottság, szenvedély és vágy kombinációjával született meg, hogy minden otthonba egyediséget csempésszen. A modern, letisztult termékpaletta darabjai esztétikus külsővel megtervezett, strapabíró kiegészítők, amik minden háztartásban megállják a helyüket. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mágneses kulcstartó és borítéktartó | fehér | falra szerelhető” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz