Méhviaszos kendő szett (3 db közepes)

8,602 Ft Áfát tartalmaz

A Méhviaszos kendő szett a természetes és környezetbarát alternatívája a fóliának. Bee’s Wrap márkájú. Egészséges és biztonságos alternatívája a műanyag egyszer használatos fóliák és csomagolások helyett.

A Méhviaszos kendő több méretben kapható, méretének megfelelően alkalmas gyümölcsök, zöldségek, sajtok, kenyér és tálak lefedésére is.

Anyag: bio pamut, bio méhviasz, jojoolaj és fagyanta

Nem alkalmas hú frissentartására

Könnyen formázható

Újra felhasználható

Tisztítás: hideg vízzel és minimális tisztítószerrel mosható, mosogatógépben nem mosható

Felhasználás: rendszeres használat mellett akár 1 évig is felhasználható

Elhasználás esetén komposztálható

Könnyen formázható: a kezed melegétől egyszerűbben össze tudod hajtani a megfelelő formára, majd amint kihűl megtartja az adott formát.

1 készleten (utánrendelhető)

 

Méhviaszos kendő

Miből készül a méhviaszos kendő?

A Bee’s Wrap méhviaszos kendő GTOS tanúsítvány igazolt bio pamutból készült. A bio méhviasz fenntartható gazdálkodásokból származik az Egyesült Államokban, valamint ojoolaj és fagyanta alkotja. Ezek összességéből állítják elő ezt a könnyen formázható anyagot amit újra és újra használható.

GOTS: a Global Organic Textile Standard tanúsítvány igazolja, hogy a textilterméket ellenőrzött ökológiai gazdaságban állították elő, továbbá megfelel a szigorú környezeti és társadalmi előírásoknak is. Vagyis a gyapot termesztése ökológiai gazdaságban zajlott, annak feldolgozása során betartották a környezetvédelmi előírásokat és a felnőtt életkorú munkások is méltányos körülmények között dolgoztak. Ez a világ vezető biotextil tanúsítványa, ami a teljes ellátási láncot független minősítéssel látja el. Mivel ez a méhviaszos kendő „organic GOTS” címkével rendelkezik, ezért az összetétele minimum 95% organikus pamut.

Hogyan kell használni?

A tenyered melegétől az állaga könnyen formázhatóvá válik, így felveszi az éppen kívánt formát. Amint az anyag kihűl, megdermed, így megtartja a formát. A szagokat nem tartja, így amennyiben hagymát szeretnél bele csomagolni a szagot ugyanúgy érezni fogod.

Hogyan lehet tisztítani?

A méhviasz miatt ajánlott viszonylag hideg, maximum langyos vízben elmosni. Ajánlott minimális tisztítószerrel használni. Szárítás után pedig Fiókrendszerezőbe bele lehet hajtogatni és a konyhai fiókban tárolni.

Van bármilyen szaga?

A méhviaszos kendőnek van minimális illata az elején, ami tompul a folyamatos használatnak köszönhetően. Bár a legtöbb felhasználó számára ez az illat kellemes, vannak olyanok akiket irritálhat ez a méhviaszos illat.

Melyik a legjobb méret?

A méretek felhasználástól függnek, így ez mindenki számára eltérő lehet. Javasolt a kezdő csomagot megvásárolni, ami egy 3 db-ból álló szett, kicsi, közepes és nagy mérettel, hogy be tudd azonosítani majd a későbbiekben, hogy melyikből lesz szükséged esetleg több darabra is. Felhasználási javaslat mérettől függően:

  • Kicsi (17,5 x 20 cm): fél citrom, uborka vége, fél hagyma (szagáteresztő), avokádó, répa hasábok, pohár teteje
  • Közepes (25 x 27,5 cm): közepes tál teteje, szendvics fele, süti, sajt, közepes méretű zöldségek fele
  • Nagy (33 x 35 cm): nagy tál teteje, tortaforma teteje, sajtok, szendvics, fél sárgadinnye
  • Kenyér (43 x 58 cm): kenyér, nagyobb tepsik, kelesztő tál teteje, vagy akár süti tésztát is gyúrhatsz rajta
  • Szendvics (33 x 33 cm): szendvics csomagolása, sajtok, répa hasábok, muffin és ami a kreativitásodba belefér.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Méhviaszos kendő szett (3 db közepes)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük