Skip to content

Mosogató szivacstartó és üvegkefe állomás, OXO

8,209 Ft Áfát tartalmaz

Az OXO Mosogató szivacstartó és üvegkefe állomáy két részből áll. Mostantól nem fordulhat elő veled, hogy a szivacsoknak nem lesz helye! Az első részben a keféket tárolhatod, míg a másodikban, ami egy kicsit felemelt szintű, a szivacsokat. Két szivacsnak is van helye. Alulról levegőt kap, így könnyebben száradnak, az alsó része pedig leszerelhető, így nem fordulhat elő, hogy benne marad a lecsöpögött víz.

A dizájn letisztult és egyszerű. Nem hivalkodó.

Mosogatógépben mosható

Minden alkatrésze szétszedhető a könnyű tisztíthatóságért.

Méretei: 14.5cm×14cm×10cm

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 13199900 Kategóriák: , , , ,

OXO szivacstartó állomás

Az OXO szivacstartó egy szuper kellék a mosogatáshoz. Ha te is utálod, hogy a szivacsok és kefék a mosogatótálca szélén ragadnak és vízkőfoltokat hagynak maguk után, akkor az OXO neked alkotta meg a szivacstartó termékét. A praktikusan felosztott tároló lyukacsos belül, annak érdekében, hogy a vizes szivacsok könnyen és gyorsan tudjanak megszáradni.

Az állomás alsó része felfogja a szivacsokból kicsöpögő vizet, így nem kell félni a szappan- és vízkőfoltoktól. A csepegtető részből annak megteltével könnyedén, egy mozdulattal kiönthető.

OXO, az álom kamra beteljesítése

Az OXO márkát a szeretet hozta napvilágra. Alapítójuk, Sam Farber készítette el az első OXO hámozót felesége számára, aki ízületi gyulladással küszködött, mert egy hagyományos fém hámozót használt. 

Így létrehozták az immár ikonikussá vált OXO fogantyút – jellegzetes ergonómikus kialakítással és a már sokak által ismert márkajelzéssel ellátott csúszásgátló markolatával, amihez egy éles rozsdamentes acél pengét párosítottak. Az OXO megszületett, és a márka örökre megváltoztatta az ételkészítés és tárolás folyamatát.

Az OXO egy olyan cég, amely hisz a jó dolgokban – a remek kialakításban, a funkcionalitásban, a jó élményekben, és ilyen hozzáállással készítik el termékeiket is. Több mint 20 éve olyan eszközöket terveznek, amelyek örömet nyújtanak, és minden elvárást magasan felülmúlnak. Kellőképpen figyelnek a részletekre, az esztétikára, a kompaktságra, a strapabíróságra és emellett a könnyű használatra is. Mind a légmentesen záródó tárolóik, mind a takarító eszközeik a legminőségibb anyagokból készültek, amelyek arra lettek hivatva, hogy éveken át kiszolgálják a háziasszonyokat. Termékeik megkönnyítik a mindennapi életet. Olyan eszközöket terveztek, amelyek kényelmesen elférnek a kezedben és az életedben is egyaránt.

Használati útmutató

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mosogató szivacstartó és üvegkefe állomás, OXO” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz