Skip to content

Műanyag belső rekesz rendszerező az S5 méretű csatos tárolódobozhoz (átlátszó) S5a

1,000 Ft Áfát tartalmaz

A Műanyag belső rekesz rendszerező az S5 méretű csatos tárolódobozhoz (átlátszó)  tökéletes választás minden olyan vásárlónak, aki rendezetten, igényesen kialakított környezetben szeretne élni a mindennapokban. A nagy betét két rekesszel és fogantyúval lett kialakítva. A csatos tárolódobozba illeszthető, ezzel el tudod különíteni az apró dolgaidat a nagyobb méretűektől. Szerszámosládaként is használható. Kiváló minőségű anyag, könnyen tisztán tartható. 

Használati útmutató

15 készleten

Műanyag tárolódoboz S termékcsalád

A műanyag tárolódoboz S család több fajta méretben elérhető.

Belső rendszerezők:

  • S0b – 29 x 19 x 6 cm
  • S0c – 39 x 27 x 7 cm
  • S5a – 13 x 12 x 15 cm – 1,6 L
  • S5b – 38 x 29 x 10 cm
  • S9a – 26 x 11 x 8 cm
  • S9b – 26 x 11 x 8 cm, 11 x 9 x 8 cm

Orthex csoport

Az Orthex egy vezető skandináv gyártó a háztartási cikkek körében. Legfőbb céljuk, hogy nagyban megkönnyítsék a mindennapi életét a fogyasztónak. Ez a skandináv cég 40 országban és ezzel együtt 4 különböző kontinensen értékesít. Három saját gyárral rendelkezik és évente megannyi működőképes terméket hoz forgalomba. Mi több, az Orthexnek sikerült elnyernie a rangos Red Dot díjat harmonikus, skandináv stílusú termékeinek köszönhetően. Az Orthex Csoport fontosnak tartja a termékek minőségét, biztonságát és kialakítását, valamint a fenntartható gyártási módszereket. Ezeket a területeket folyamatosan fejlesztik. A társaság az ISO 14001: 2015 és az ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy technikailag és pénzügyi szempontból megvalósítható módon hozzájárulnak az ökológiailag fenntartható társadalomhoz. A cél az, hogy praktikus és tartós háztartási termékek segítségével megkönnyítsék a fogyasztók mindennapi életét.

Az Orthex Csoport olyan termékeket tervez, amelyek élvezetessé teszik a mindennapi életet, azzal a filozófiával, hogy a praktikus a szép.

Használati útmutató

Méretek13 × 12 × 15 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Műanyag belső rekesz rendszerező az S5 méretű csatos tárolódobozhoz (átlátszó) S5a” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Szeretnél egy rendezett otthonban élni?

Tippek, motiváció a mindennapokhoz