27%

Műanyag rekeszes tárolódoboz nagy | S0c

3,920 Ft Áfát tartalmaz

A Rekeszes tárolódoboz BPA mentes tároló doboz, nagy méret.

A kicsi, kivehető rekeszek olyan dolgok tárolására kiváló, mint a csavarok, az anyacsavarok, a szögek, a varráshoz tartozó kellékek, a hullámcsatok vagy a kézművességhez tartozó bármilyen felszerelés.

Emellett a termék egy moduláris rendszer része, így az összes S termékcsaláddal kompatibilis és egymásra pakolhatóak a különböző méretek, merőlegesen vagy párhuzamosan.

Három méret van a rekeszes tárolódobozok közül.

Méret: 39 x 27 x 7 cm

9 készleten

Műanyag tárolódoboz S termékcsalád

A műanyag tárolódoboz S család több fajta méretben elérhető.

Rekeszes tárolók:

 

Orthex csoport

Az Orthex egy vezető skandináv gyártó a háztartási cikkek körében. Legfőbb céljuk, hogy nagyban megkönnyítsék a mindennapi életét a fogyasztónak. Ez a skandináv cég 40 országban és ezzel együtt 4 különböző kontinensen értékesít. Három saját gyárral rendelkezik és évente megannyi működőképes terméket hoz forgalomba. Mi több, az Orthexnek sikerült elnyernie a rangos Red Dot díjat harmonikus, skandináv stílusú termékeinek köszönhetően. Az Orthex Csoport fontosnak tartja a termékek minőségét, biztonságát és kialakítását, valamint a fenntartható gyártási módszereket. Ezeket a területeket folyamatosan fejlesztik. A társaság az ISO 14001: 2015 és az ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy technikailag és pénzügyi szempontból megvalósítható módon hozzájárulnak az ökológiailag fenntartható társadalomhoz. A cél az, hogy praktikus és tartós háztartási termékek segítségével megkönnyítsék a fogyasztók mindennapi életét.

Az Orthex Csoport olyan termékeket tervez, amelyek élvezetessé teszik a mindennapi életet, azzal a filozófiával, hogy a praktikus a szép.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Műanyag rekeszes tárolódoboz nagy | S0c” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük