Műanyag tárolódoboz tetővel, fehér csatos pánt S3

1,925 Ft Áfát tartalmaz

BPA mentes, svéd gyártású, praktikus tároló doboz kisebb tárgyakhoz. Ideális irodaszerek, játékok, fürdőszobai cikkek kozmetikumok, kézműves kellékek vagy emléktárgyak tárolására. A dobozok fedél nélkül egymásba rakhatóak, fedéllel pedig tökéletesen egymásra illeszkednek. Az oldalsó kapcsok szorosan rögzítik a fedelet. A termék egy moduláris rendszer része, így az összes S termékcsaláddal kompatibilis és egymásra pakolhatóak a különböző méretek, merőleges vagy párhuzamosan. Magas ütés-és kopásállósággal bír. Étel tárolására alkalmas. Maximum 100 C° és minimum -40 C°-os környezetben tartható.

11 készleten

Műanyag tárolódoboz S termékcsalád

A műanyag tárolódoboz S család több fajta méretben elérhető.

 

Orthex csoport

Az Orthex egy vezető skandináv gyártó a háztartási cikkek körében. Legfőbb céljuk, hogy nagyban megkönnyítsék a mindennapi életét a fogyasztónak. Ez a skandináv cég 40 országban és ezzel együtt 4 különböző kontinensen értékesít. Három saját gyárral rendelkezik és évente megannyi működőképes terméket hoz forgalomba. Mi több, az Orthexnek sikerült elnyernie a rangos Red Dot díjat harmonikus, skandináv stílusú termékeinek köszönhetően. Az Orthex Csoport fontosnak tartja a termékek minőségét, biztonságát és kialakítását, valamint a fenntartható gyártási módszereket. Ezeket a területeket folyamatosan fejlesztik. A társaság az ISO 14001: 2015 és az ISO 9001: 2015 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy technikailag és pénzügyi szempontból megvalósítható módon hozzájárulnak az ökológiailag fenntartható társadalomhoz. A cél az, hogy praktikus és tartós háztartási termékek segítségével megkönnyítsék a fogyasztók mindennapi életét.

Az Orthex Csoport olyan termékeket tervez, amelyek élvezetessé teszik a mindennapi életet, azzal a filozófiával, hogy a praktikus a szép.

Méretek11 × 30 × 19 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Műanyag tárolódoboz tetővel, fehér csatos pánt S3” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük